Oldal frissítése

ELMEX Sensitive Professional Gentle Whitnening 3 × 75 ml

5,0 164 értékelés
6 120 Ft

ELMEX Sensitive Professional Gentle Whitnening 3 × 75 ml

Elmex Sensitive Professional frissítő ízű fogkrém érzékeny fogakhoz és az exkluzív, szabadalmaztatott összetételű PRO-ARGIN technológiával. Az érzékeny fogak ápolásának legújabb mérföldköve. Ennek az egyedülálló technológiának köszönhetően, amelyet a fogorvosok alkalmaznak a fogak túlérzékenységének kezelésében, a dentinális tubulusok, amelyek idegvégződésekhez vezetnek, zárva maradnak, így blokkolják a fájdalmat. Rendszeres használatával az ELMEX Sensitive Professional gyengéden fehérítő fogkrém védőgátat hoz létre a fogak túlérzékenysége ellen, fehéríti a felületüket, finoman eltávolítja a foltokat, ugyanakkor tartós fájdalomcsillapítást biztosít neked.

Az ELMEX Sensitive Professional Gentle Whitening fogkrém legfontosabb jellemzői

  • Minőségi fogkrém érzékeny fogakhoz

    Elmex SENSITIVE PROFESSIONAL szabadalmaztatott összetétellel, PRO-ARGIN technológiával
    Blokkolja a túlérzékeny fogak fájdalmát, biztosítja a tartós fájdalomcsillapítást
    Az ELMEX Sensitive Professional gyengéd fehérítő világosítja a fogak felületét, eltávolítja a foltokat
    Klinikailag bizonyított hatás

Hatóanyagok: 
PRO-ARGIN technológia - bezárja a fogideghez vezető csatornákat, így blokkolja a fájdalmat

Alkalmazás:
Az azonnali fájdalomcsillapítás érdekében vidd fel a pasztát ujjbeggyel közvetlenül az érzékeny fogra, és gyengéden masszírozd egy percig naponta kétszer. 12 év alatti gyermekek esetén ne használd ezt a módszert. Egyébként klasszikus fogmosást végezz a fogkefére felvitt kis mennyiségű fogkrémmel. Használat után zárd le a tubust.

6 év alatti gyermekek esetén:
Fogmosáskor borsónyi mennyiségű fogkrémet használj felnőtt felügyelete mellett, hogy a fogkrémet a lehető legkisebb mértékben nyelje le a gyermek.

Összetétel: 
Calcium carbonate, Aqua, Sorbitol, Bicarbonate, Sodium lauryl sulfate, Sodium monofluorophosphate (1450 ppm F?), Aroma, Cellulose gum, Sodium bicarbonate, Tetrasodium pyrophosphate, Titanium dioxide, Benzyl alcohol, Sodium saccharin, Xanthan gum, Limonene, Arginine 8 %.

Összetétel

összetétel.
Kalcium-karbonát, Aqua, Szorbit, Bikarbonát, Sodium lauryl sulfate, Nátrium-monofluorfoszfát (1450 ppm F? ), Aroma, Cellulose gum, Nátrium-bikarbonát, Tetrasodium-pirofoszfát, Titándioxid, Benzyl alcohol, Sodium saccharin, Xanthan gum, Limonene, Arginin 8%.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 225 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB937
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590232000432
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05