Oldal frissítése

ELMEX Sensitive Professional 75 ml

4,9 422 értékelés
2 320 Ft

ELMEX Sensitive Professional 75 ml

Sok fájdalmat okoznak érzékeny fogaid? Próbáld ki az Elmex Sensitive Professional fogkrémet, amelyet arra fejlesztettek ki, hogy azonnal és hosszan tartóan enyhítse az érzékeny fogak okozta fájdalmat. PRO arginát technológiája elzárja a fogideghez vezető dentin csatornákat, és blokkolja a fájdalmat. Rendszeres használata védőgátat képez a szájüregben, és megvéda fogérzékenység okozta gondoktól. 

Kiszerelés: 75 ml

Legfőbb jellemzők

  • Egyedülálló PRO-Argin technológia az érzékeny fogak védelméért
  • Azonnali és hosszan tartó enyhülést hoz a fogfájásra
  • Védőgátat képez

Összetétel

Kalcium-karbonát, Aqua szorbit, Bikarbonát, Sodium lauryl sulfate, Nátrium-monofluorfoszfát (1450 ppm F-), Aroma, Cellulose gum, Nátrium-bikarbonát, Tetrasodium-pirofoszfát, Titándioxid, Benzyl alcohol, Sodium saccharin, Xanthan gum, Limonene. Tartalma: nátrium-fluorofoszfát (1450 ppm F-), hatóanyag: Arginin 8%

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 75 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB134
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8718951025998
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05