Oldal frissítése

ELMEX Opti-namel Daily Repair 3× 75 ml

4,9 61 értékelés
4 590 Ft

ELMEX Opti-namel Daily Repair 3× 75 ml

A fogkrém a fogkefével együtt a szájhigiénia egyik alapja. Válaszd mindkét termékből a saját egyéni igényeidnek leginkább megfelelő típust. A hatékony ELMEX fogkrém az általános készítmények közé tartozik, amely gondoskodik a napi szájhigiéniáról. Gyakori használat esetén erősíti a fogzománcot, és védőréteget képez. Emellett csodásan ragyogó, fényes fogaid lesznek. A fogkrém összetevői biztonságosak és előnyösek a terhes és szoptató nők számára. Egyszerre kezeli a fogínyvérzést, a lepedéket, valamint erősíti a fogzománcot. A kiváló ELMEX fogkrém űrtartalma je 225 ml. Az isteni mentolos íz az unalmas kötelezettséget a napi rutin kellemes részévé teszi. A friss leheletért, a ragyogó mosolyért és a fogak egészségéért ajánlott elkezdeni az isteni ELMEX fogkrém használatát az adottságoknak leginkább megfelelő fogkefével együtt.

Fogkrém ELMEX Opti-namel Daily Repair 3× 75 ml ...

A hatékony ELMEX Opti-namel Daily Repair 3× 75 ml fogkrém alapvető paraméterei

  • Az általános ELMEX fogkrém tökéletesen megfelel a mindennapi szájápoláshoz
  • Rendszeres használat esetén javítja a fogzománc minőségét
  • A fogkrém összetevőit a terhesség időszakára fejlesztették ki
  • A készítmény űrtartalma 225 ml
  • A fogmosást kellemesebbé teszi a fogkrém mentolos íze
  • A gyöngéd ELMEX fogkrém használata után sokáig friss lesz a lehelet

Összetétel

Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, PEG-12, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Tetrasodium Pyrophosphate, Aroma, Zinc Phosphate, Cellulose Gum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Xanthan Gum, Limonene. Contains: Sodium Fluoride Total Fluoride content: 1450 ppm

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Zománcvédelem, Kismamáknak

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 225 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1832
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590232001170
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20