Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Elmex Children 3-6

4,9 13 értékelés
1 480 Ft

Elmex Children 3-6

Fogkefét keresel óvodás gyermeked számára? A különleges Elmex Children fogkefét kifejezetten nekik tervezték. Ez az életkor rendkívül érzékeny, hiszen gyermeked fogsora már teljes, és az új, maradandó fogak fejlődnek alattuk. Éppen ezért a fogkefe sörtéit úgy tervezték, hogy mélyen, a nehezen tisztítható helyekre is elérjenek. A fogmosás eltávolítja a lepedéket és segít megelőzni a fogszuvasodást.

A fogkefe sörtéi puhák és lekerekítettek, így nem szükséges erősen nyomni a fogakhoz, ezáltal a fogmosás rendkívül gyendéd és kényelmes. A fogmosást rendszeressé és szisztematikussá kell tenni még a legkisebbek életében is. A fogkefe biztosan megkönnyíti majd a munkát.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Fajta

Kefe fajtája Gyerek

Típus

Típus Kézi

Sörték

Sörtekeménység Soft

Anyag

Kefe anyaga Műanyag

Darabszám

Darabszám 1 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Ajánlott

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  ZUB142
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7610108043552
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05