Oldal frissítése

ELMEX Caries Protection Plus Complete Care 3x 75 ml

4,9 109 értékelés
6 890 Ft

ELMEX Caries Protection Plus Complete Care 3x 75 ml

Minden nap használunk fogkrémet és fogkefét. Találd meg azokat a termékeket, amelyek minden egyéni igényednek megfelelnek. A hatékony ELMEX fogkrém az univerzális készítmények közé tartozik, amely gondoskodik a napi szájápolás sikerességéről. Megállítja az ínyvérzést, és megakadályozza a kellemetlen ínygyulladás kialakulását. A gyakori fogszuvasodásra panaszkodó embereknek is kétségtelenül jót fog tenni a magasabb aminfluorid-tartalom, ami a baktériumok számának csökkenését, és ezáltal a fogszuvasodás mérséklődését eredményezi. A kiváló ELMEX fogkrém térfogata činí 225 ml. Az isteni mentolos íz garantáltan élménnyé varázsolja a fogmosást. Elérheted, hogy fogaid csodásak, mosolyod ragyogó, ínyed pedig egészséges legyenek, így érdemes elkezdeni a remek ELMEX fogkrém használatát egy jól megválasztott fogkefével együtt.

Fogkrém ELMEX Caries Protection Plus Complete Care 3x 75 ml ...

A szuper ELMEX Caries Protection Plus Complete Care 3x 75 ml fogkrém legfontosabb paraméterei

  • Az általános ELMEX fogkrém tökéletes választás a mindennapi tisztálkodáshoz
  • Megakadályozza az ínyvérzést
  • Hatékonyan véd a fogszuvasodástól az összetételének köszönhetően
  • A fogkrém űrtartalma 225 ml
  • A kiemelkedő élményt biztosítja a fogkrém mentolos íze
  • A gyöngéd ELMEX fogkrém segítségével hosszú ideig friss lesz a leheleted

Összetétel

AQUA, SORBITOL, HIDRATÁLT SZILÍCIUM-DIOXID, GLICERIN, NÁTRIUM-METIL-KOKOIL-TAURÁT, TETRASODIUM-PIROFOSZFÁT, AROMA, CINK-FOSZFÁT, SODIUM CITRATE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, CELLULOSE GUM, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SZÁNHIDROGÉN-FLUORID, NÁTRIUM-SZACHARIN, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, NÁTRIUM-FLUORID, SUCRALOSE, SZÁN-FLUORID ÉS NÁTRIUM-FLUORID TELJES FLUORIDTARTALOM: 1450 PPM

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Ínyvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom 225 ml
Íz Mentolos
Kód:  ZUB1792
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590232001132
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20