Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ELIZABETH ARDEN Green Tea 500 ml

4,8 18 értékelés
3 990 Ft

ELIZABETH ARDEN Green Tea 500 ml

Az Elizabeth Arden Green Tea tusfürdő nőknek készült kozmetikai termék. Hűvös, frissítő illata megadja a szükséges energiát, és serkenti az érzékeket. A tusfürdő frissítő illata különösen nyáron nagyon kellemes, de a zöld tea finom aromája tökéletesen ellazítja a testet, és a kikapcsolódás és a szellemi jólét érzését adja, így a tusoló gélt egész évben használni akarja majd. A tusfürdő csodás illata nagyszerű társa lesz a nap folyamán. Frissítse fel magát a zöld tea természetes aromájával!
Ez az egyedülálló, modern harmónia és frissesség a pezsgő citrus, a bájos rebarbara, a bergamot és az enyhén aromás kömény akkordjan érkezik. A lenyűgöző illat középpontjában finom jázmin, szegfű, nyugtató édeskömény és a zeller eredeti aromája érződik. A felemelő illat-kombinációt remekül egészíti ki a friss menta. Az egyedülálló energiaáramlást a tölgymoha, a ritka, fehér ámbra és az érzékien csábító pézsma adja. Ez a csodás illatkompozíció már kellemes, tusfürdő formában is elvarázsolja dús habjával. Kényeztesse magát ezzel a lágy géllel, melynek használata után bőre puha, rugalmas és csodálatosan illatos lesz!
Alkalmazás:
Vigye fel a nedves bőrre, és finoman habosítsa fel. Mosakodás után alaposan öblítse le.
Kiszerelés:
500 ml

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml
Kód:  KPFA704
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85805066925

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15