Oldal frissítése

ECRU NEW YORK Volumizing Silk Mist 148ml

Leárazás -23 %
9 560 Ft 12 490 Ft

ECRU NEW YORK Volumizing Silk Mist 148ml

Amennyiben tökéletes és pontosan formázott frizurát biztosító terméket keresel, elégedett leszel ezzel a hajsprayvel a remek ECRU NEW YORK márkától. Hozz létre egyedi frizurát, amely egész nap változatlan marad. Összetételének és illatának köszönhetően főleg nőknek felel meg. A hajtömeget is megnöveli, amivel sűrűbb és dúsabb frizura hatását kelti. Biztosítja a haj ragyogó megjelenését, és segít kialakítani a tökéletes és elegáns frizurát. A csomagolás űrtartalma 148 ml. Élvezd a fodrászszalonokhoz méltó hibátlan eredményeket ezzel a hajsprayvel a remek ECRU NEW YORK márkától, és hozz létre különleges frizurákat, amelyek remekül kihangsúlyozzák a stílusodat!

A remek ECRU NEW YORK Volumizing Silk Mist 148ml hajspray fontos tulajdonságai

  • A kiváló ECRU NEW YORK hajspray nőknek segítőtársad lesz a frizurák készítése közben
  • Használata kényelmes
  • Nők használhatják
  • Ragyogással javít a megjelenésen
  • Tömeget ad
  • Az elsőrangú ECRU NEW YORK hajspray mennyisége 148 ml

A kiváló ECRU NEW YORK spray kifejezetten a következőre készült:

minden hajtípusra

Összetétel

Víz/Aqua/Eau, VP/VA kopolimer, Glicerin, Benzophenone-4, Kapril-glikol, Citric Acid, Disodium EDTA Hexilén-glikol, Hidrolizált selyem, Hidrolizált búzafehérje, Laktamid MEA, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Polyquaternium-4, Potassium Sorbate, PVP, Triglicereth-7 citrát, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Benzil-szalicilát

Paraméterek

Típus

Termék típusa Spray

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Fényesítő hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 148 ml
Kód:  KSVL7937
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  669259003523

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05