Oldal frissítése

ECODENTA fogkrém érzékeny fogakra kamillával és szegfűszeg kivonattal 100 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ECODENTA fogkrém érzékeny fogakra kamillával és szegfűszeg kivonattal 100 ml

Az ápoló Ecodenta fogkrém érzékeny fogakra lehetővé teszi számodra, hogy újra élvezd a hideg és meleg ételeket és italokat. Az Ecodenta kombinálja a természetes összetevőket a legújabb tudományos megoldásokkal, így egy különleges fogkrémet létrehozva mindenki számára. Ez a fogkrém speciálisan z érzékeny fogakra készült, összetételének köszönhetően enyhíti a fogak érzékenységét, emellett védi a fogakat a fogszuvasodástól és a fogkő kialakulásától. 

Az Ecodenta fogkrém fő jellemzői

  • Érzékeny fogakra
  • Nagy mennyiségben tartalmaz természetes anyagokat
  • Felfrissíti a szájüreget
  • Teljes körű ellátást biztosít
  • Visszaállítja a fogzománcot
  • Kamillával és szegfűszeg kivonattal
  • Speciális Kalident®

Természetes anyagok az egészséges fogakért

Ebben a fogkrémben nem fogsz semmilyen ártalmas vagy káros összetevőt találni, viszont tartalmaz minőségi, természetes, nyers alapanyagokat, amelyet a legjobb ápolást nyújtják. Az aktív összetevők, mint a kamilla vagy a szegfűszeg kivonat csökkentik a fogak érzékenységét, csak úgy, mint a Kalident®, amely helyreállítja és feltölti a fogzománc repedéseid és karcolásait. 

A fogkrém összetétele

Az Ecodenta fogkrém szinte teljesen egészében természetes összetevőkből áll, így a legjobb választás az egészséges fogakért.  

Összetevők:

Glycerin *, Aqua *, Hydrated Silica *, Potassium Nitrate, Calcium Hydroxyapatite *, Strontium Chloride Hexahydrate, Sodium Cocoyl Glutamate *, Aroma, Xanthan Gum *, Chamomila Recutita (Chamomile) Extract *, Eugenia Caryophyllus Flower Extract *, Sodium Saccharin, Sodium Fluorides, Titanium Dioxide, Citric Acid, Sodium Benzoate *, Potassium Sorbate *, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerine

 

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Érzékeny fogakra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem
Kód:  ZUB343
Termékszám:  4770001333884

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05