Oldal frissítése

DUREX Play 2in1 érzéki masszázs gél (200 ml)

4,6 140 értékelés
4 690 Ft

DUREX Play 2in1 érzéki masszázs gél (200 ml)

A Play síkosító zselé két funkciót tölt be egyben, és biztosan illeni fog szerelmi életedbe. Használhatod síkosítóként is, és nem kell aggódnod, nem csökkenti az élvezetet, hiszen ehető. Ráadásul masszázs gélként is nagyszerűen használhatod, a szenvedélyes szeretkezés előjátékához. A masszázs gél mindennapos kellemes szeretkezéshez tervezett. Élvezd a masszázs gélt aloe vera kivonattal!

Próbáld ki a gélt izgalmas masszázs során, és élvezd a síkosító előnyeit. Új élményekre tehetsz szert, fokozhatod a szexuális életed, emellett hihetetlen szeretkezésben lehet részed. A Play masszázs gél víz alapú és ehető, így nem kell aggódnod, partnered bárhol megcsókolhat. Fokozd szexuális élményed érzéki élvezettel és kellemes masszázzsal!

Síkosító típusa:
Víz alapú
Kiszerelés:
200 ml

Összetétel:
Aqua
Propylene glycol
Hydroxyethylcellulose
Benzoic acid
PEG-40 hydrogenated castor oil
Aroma
Sorbitol
Polysorbate 20
Citric acid
Phenoxyethanol
Cananga odorata flower oil
Ethylhexylglycerin
Sodium saccharin
Sodium hydroxide

Ezt a terméket az Európai Unióban hitelesítette az SGS CE0120, 93/42/EEC szabvány szerint, kizárólag a vaginális szárazságra és az intim kényelmetlenségek elkerülésére..A terméknek a leírásában szereplőtől eltérő, más orvosi használata nem tanúsított az EU által, így azt más célokra az SGS nem hitelesítette.

Összetétel

AQUA, PROPYLENE GLYCOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, AROMA, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, BENZOLSAV, NÁTRIUM-SZACHARIN, SODIUM HYDROXIDE, SORBITOL, POLYSORBATE 20, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, CANANGA ODORATA VIRÁGOLAJ, ETIL-HEXIL-GLICERIN

Paraméterek

Díjak

Díjak Díj nélkül

Bázis

Bázis Vízbázisú

Típus

Kivitel Gél
Típus Masszázs

Használat

Használat Orális, Anális, Hüvelyi
Rendeltetése Női, Férfi

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló
Aroma Gyümölcsös
Tulajdonságok Kondommal kompatibilis

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Csomagolás

A csomagban lévő darabok száma 1 db

XXL csomagolás

XXL balení Nem
Kód:  LUB002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5997321773629

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05