Oldal frissítése

DUREX Intense Little Devil vibrációs gyűrű

4,0 62 értékelés
Szuper ár
3 480 Ft

DUREX Intense Little Devil vibrációs gyűrű

Fedezd fel a Little Devil vibrációs gyűrűt az új Intense termékcsaládból!

A Durex Little Devil vibrációs gyűrű egy különleges segédeszköz, amelyet mindkét partner értékelni fog szex közben. A megfelelően kidolgozott gyűrű alakja nem csak a férfiak számára nyújt kellemes vibrációt, hanem hatékonyan izgatja a nők titkos részeit is. A gyűrű egyedülálló módon megerősíti és növeli a férfiak erekcióját, így örömet szerez nekik és a partnereiknek is. A gyűrű akár 30 percig is folyamatosan rezeghet.
Kényeztesd magad ezzel a csodálatos változással a szexuális játékok során, és hagyd, hogy magával ragadjanak az eddig ismeretlen és rendkívül izgalmas érzések.

Durex

Intense Little Devil vibrációs gyűrű

  • A fokozott klitorális stimulációhoz tervezve
  • Mindkét partner számára tiszta, lüktető örömöt nyújt
  • A szex még élvezetesebb lesz!
  • 30 percnyi izgató vibrációs élményt biztosít
  • Méretek: magassága: 10,9 cm, szélessége: 6,0 cm, mélysége: 3,5 cm.

Hogyan kell megfelelően használni a vibrációs gyűrűt:

Durex

1. lépés

Könnyedén húzd fel a Little Devil ™ gyűrűt a péniszedre, fejjel kifelé. Tartsd a vibrációs golyót fent, ha szeretnéd stimulálni a partnered klitoriszát. 

Durex

2. lépés

A gomb lenyomása után a játék rezegni kezd, és ha újra megnyomod a gombot, azzal bármikor kikapcsolhatod rezgést. Innentől kezdve már csak élvezned kell!

Az Intense termékcsaládről többet megtudhatsz a videónkból

Vess egy pillantást a termékünk történetére.

Durex

A Durex márka nem csak megfelel a minőségi szabványoknak világszerte, de túl is lépi azokat, hogy a szex mindig élvezetes legyen.  Megemeltük a Durex minőségi szimbólumra vonatkozó követelményeket annak biztosítása érdekében, hogy továbbra is megfeleljenek a jogszabályi előírásoknak.

A Durex az óvszerek egyik legjobb márkája a világon. A bordázott és recézett óvszerektől a kissé vastagabb Extra Safe óvszerig - a Durex több mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik a minőségi, biztonságos és kényelmes óvszer előállításában, és minden nap több millió szerelmes bízik meg benne szerte a világon.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem
Kód:  KND002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5900627061529

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20