Oldal frissítése

DUCK Tengeri illat 2+1 (225 ml)

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DUCK Tengeri illat 2+1 (225 ml)

A DUCK Tengeri illatú WC-gél egy fertőtlenítő- és tisztítószer, amelyet praktikus, 2+1-es kiszerelésben kínálunk. A Deep Action Gel egyedülállóan kialakított nyakával megtisztítja a WC-t, tökéletesen tisztává és frissé varázsolja azt. A Duck® Deep Action Gel fertőtleníti a WC-t, elpusztítja a baktériumok és kórokozók 99,9%-át. A flakon egyedülállóan kialakított nyakának köszönhetően könnyebben benyúlhatsz a WC pereme alá. A WC-gél tengeri aromája friss és hosszan tartó illatot hagy a WC-ben

A DUCK Tengeri illatú WC-gél 2+1 legfontosabb jellemzői

  • A DUCK WC-gél praktikus, 2+1-es csomagolásban kapható
  • Egyedi formájú nyak, amely megkönnyíti a WC pereme alá való bejutást
  • A WC-gél használatával a WC tökéletesen friss és tiszta lesz
  • A DUCK WC-gél megsemmisíti a baktériumok és kórokozók 99,9%-át
  • A tengeri aroma friss és hosszan tartó illatot hagy maga után

Használat: 
Emeld fel a WC-csésze fedelét, és nyomd meg a gyermekbiztos kupak mindkét oldalát, majd csavard le. Döntsd meg a palackot, hogy a nyakát megtöltse a folyadék, és egyenletesen vigyél fel 60 ml folyékony gélt a teljes WC-csésze pereme alá. Hagyd hatni 5 percig. Tisztítsd meg a WC-csészét egy kefével a vízszint felett és alatt, majd öblítsd le. Zárd le szorosan a flakont. (A vízkő kialakulásának megelőzése és a WC tisztán tartása érdekében hetente 3-szor használd.)

Figyelmeztetés:
Súlyos szemkárosodást okoz. Ártalmas a vízi szervezetekre, hosszú távú hatásokkal. Ha orvosi segítségre van szükség, tartsd kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. Tartsd távol a gyermekektől. A használat után alaposan moss kezet. Azonnal hívd a TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTOT/orvost. SZEMBEJUTÁS ESETÉN: óvatosan öblítsd vízzel néhány percig. Vedd ki a kontaktlencsét ha van, illetve ha könnyen eltávolítható. Folytasd az öblítést. Viselj védőszemüveget. Csak WC-csészéken használható. Ne keverd fehérítőszerekkel vagy más háztartási tisztítószerekkel. 

Összetétel: 
5% anionos tenzidek, 5% nem ionos tenzidek, illatanyagok


Összetétel

5% nem ionos felületaktív anyagok, fertőtlenítőszerek, illatanyagok

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Darabszám

Darabszám 3 db

Rendeltetés

Rendeltetés WC, Fertőtlenítés

Típus

Tisztítószer típus Folyékony

Klórtartalom

Klórtartalom Klórmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 225 ml

Termék típusa

Termék típusa WC tisztító

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fertőtlenítő, Antibakteriális
Klórtartalom Klórmentes
Kód:  CISWC089s

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15