Oldal frissítése

DUCK Folyékony WC-tisztító Floral Moon 750 ml

4,6 31 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DUCK Folyékony WC-tisztító Floral Moon 750 ml

A DUCK Floral Moon folyékony WC-gél segítségével tökéletesen megtisztíthatod a WC-t. Más tisztítószerekkel ellentétben még a WC-csésze pereme alá is maximálisan behatol (laboratóriumi tesztelés). A DUCK folyékony WC-tisztító alkalmazása után a WC tiszta, vízkő- és foltmentes lesz. A DUCK Floral Moon folyékony WC-tisztító kellemesen illatosítja az egész helyiséget a friss liliom illatával, a lótuszvirág eleganciájával, levendulával és vadmentával kombinálva.

A DUCK Floral Moon folyékony WC-tisztító fő jellemzői

  • A DUCK Floral Moon WC-gél tökéletesen megtisztítja a WC-t
  • A gél a WC-csésze pereme alá is bejut
  • A DUCK Floral Moon folyékony WC-tisztító hatékonyan távolítja el a vízkövet és a foltokat
  • A friss liliom kellemes illata a lótuszvirág eleganciájával, levendulával és vadmentával kombinálva illatosítja az egész helyiséget

Használat:
Nyisd ki a palackot a kupak két oldalának megnyomásával (gyermekzár), és döntsd meg, hogy a folyadék megtöltse a nyakát. A gélt egyenletesen vidd fel a WC-kagyló teljes pereme alá. Hagyd hatni 5 percig. Ezután alaposan tisztítsd meg a csészét egy kefével a vízszint felett és alatt, majd öblíts. Végül zárd vissza biztonságosan a flakont.

Biztonsági utasítások:
A tisztító gélt gyermekek számára elérhetetlen helyen tárold. Használat után alaposan moss kezet. Szembe kerülés esetén néhány percig folyó vízzel öblítsd. Ha kontaktlencsét viselsz, távolítsd el őket, miután a géllel érintkezett a szem.

Összetétel

< 5% anionos tenzidek, < 5% nem ionos tenzidek, illatanyagok

Paraméterek

Darabszám

Darabszám 1 db

Rendeltetés

Rendeltetés WC

Típus

Tisztítószer típus Folyékony

Űrtartalom

Űrtartalom 0,75 l

Termék típusa

Termék típusa WC tisztító

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fertőtlenítő
Kód:  CISWC139
Termékszám:  5000204235531

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05