Oldal frissítése

DRIPPING GOLD Wonder Water Önbarnító permet + ecset, medium/dark, 100 ml

12 090 Ft

DRIPPING GOLD Wonder Water Önbarnító permet + ecset, medium/dark, 100 ml

A DRIPPING GOLD Wonder Water Self Tanning Mist ideális megoldás azok számára, akik természetes és egyenletes barnulásra vágynak napfény nélkül. A készlet egy közepesen sötét árnyalatú önbarnító permetet tartalmaz, amely gyönyörű bronzos árnyalatot kölcsönöz a bőrnek. A könnyen használható ecset gyors és precíz alkalmazást tesz lehetővé, egyenletes felhordást biztosítva és minimálisra csökkenti az elkenődés veszélyét. A DRIPPING GOLD Wonder Water ideális otthoni használatra és útközben is, hosszan tartó eredményt és bőrhidratálást biztosít.

CSÖPŐ ARANY Wonder Water

A DRIPPING GOLD Wonder Water kozmetikai készlet legfontosabb jellemzői - medium/dark

  • A DRIPPING GOLD Wonder Water kozmetikai szett egy önbarnító ködből és egy ecsetből áll
  • Természetes és egyenletes barnulást kölcsönöz napfény nélkül
  • 2 óra alatt kifejti a hatását
  • Arcra alkalmas
  • Terhes vagy szoptató nők is használhatják
  • Nem tömíti el a pórusokat
  • Kiegyenlíti a bőr tónusát és természetesen ragyogóvá teszi az arcot
  • A DRIPPING GOLD Wonder Water büszke vegán összetételére

Önbarnító permet DRIPPING GOLD Wonder Water

A DRIPPING GOLD Wonder Water egy önbarnító permet, amelyet arra terveztek, hogy közepes vagy sötét barnulást érjen el az arcon. Ideális sminkmentes napokon, vagy tökéletes smink alapként. miközben szuper hidratáló ápolást biztosít. A permet már 2 órával az alkalmazás után hatni kezd, és természetesen barnított és ragyogó aranyfényt kölcsönöz a bőrnek. Nem tömíti el a pórusokat, kiegyensúlyozza a bőr tónusát és természetesen világosítja azt. A DRIPPING GOLD Wonder Water terhes és szoptató nők számára is alkalmas, és vegán formulája van.

CSÖPŐ ARANY Wonder Water

DRIPPING GOLD Mini kabuki ecset

A DRIPPING GOLD Mini kabuki ecset ideális kelléke önbarnító permetek és egyéb kozmetikai termékek felviteléhez. Úgy tervezték, hogy egyenletes és precíz alkalmazást biztosítson, tökéletes és természetes eredményt garantálva. Kompakt méretének köszönhetően könnyen hordozható és használható bárhol útközben. A sörték lágyak és sűrűek, amely lehetővé teszi a termékek kényelmes és hatékony szétterítését csíkok és egyenetlenségek nélkül. Ez a mini kabuki ecset nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akik professzionális megjelenésre vágynak természetesen ragyogó felülettel.

CSÖPŐ ARANY Wonder Water

Összetétel

Összetevők. Aqua, Dihidroxiaceton, Glicerin, Izopentyldiol, PEG-40 hidrogénezett, ricinusolaj, Parfum, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Dehidroecetsav, Ethylhexylglycerin, Limonene, Coumarin, Geraniol.


Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml
Kód:  OPA480s
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  OPA480s

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10