Oldal frissítése

DR. BECKMANN Spring 250 ml

4,5 31 értékelés
2 290 Ft

DR. BECKMANN Spring 250 ml

A DR. BECKMANN Spring hosszan tartó friss illatot kölcsönöz a kimosott ruháknak. Egy különleges technológiának köszönhetően az illatanyag fokozatosan szabadul fel, és mosás után és viselés közben is hosszan illatosítja a textíliát. Minden egyes mozdulattal felszabadul az illat, és friss érzést fogsz tapasztalni. A mosóparfümnem tartalmaz textilöblítőt, így minden típusú textíliához, beleértve a mikroszálas és funkcionális ruhaneműt is, alkalmas. Szárítógépben is használható, és a koncentrált formula miatt csak nagyon kis mennyiséget kell használni belőle. A DR. BECKMANN tökéletesen illatosítja és felfrissíti ruháid és ágyneműid. 

A DR. BECKMANN Spring mosóparfüm legfontosabb jellemzői 

  • DR. BECKMANN hosszan tartó illattal
  • A tökéletesen friss és illatos ruhákért
  • Az aroma fokozatosan szabadul fel minden egyes mozdulattal
  • Textilöblítőt nem tartalmaz
  • DR. A BECKMANN szárítókban is használható

Használata:  
A finom illat érdekében tegyél 2-3 cseppet a textilöblítő rekeszbe. Ha intenzívebb illatot szeretnél, növelheted az adagot ennek megfelelően. Szárítógépben történő használat esetén 2-3 cseppet kell a tiszta szövetre cseppenteni, majd a szárítóba helyezni.

Összetétel

Méně než 5% neiontové povrchově aktivní látky , vonné látky, benzylbenzoát hexyl CINNAMAL, limonen, citron Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone. 1- (2,6,6-trimethyl-3-cydohexen-1 yl)-2-buten-1-on může vyvolat alergické reakce.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Gyártási ország szerint Németországból

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Tulajdonságok

Konzisztencia alapján Folyékony
Illat típusa Virágos
Kód:  PPR2038
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008455076317
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20