Oldal frissítése

DR. BECKMANN Mosoda Illat Reggel frissesség 250 ml

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 090 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 1 000 Ft/db

DR. BECKMANN Mosoda Illat Reggel frissesség 250 ml

Szövetlágyító DR. A BECKMANN reggeli frissessége hosszú ideig tartó friss illatot kölcsönöz a ruhaneműnek. A speciális technológiának köszönhetően az illat fokozatosan felszabadul, és illata a ruhaneműt sokáig a mosás után és a kopás alatt. Minden mozdulattal az illat felszabadul, és friss érzést fog tapasztalni. A szövetlágyító nem tartalmaz lágyítókat, ezért bármilyen típusú textilre alkalmas, ideértve a mikroszálas és a funkcionális fehérneműt is. Használható mosodai szárítókban is, és tekintettel a koncentrált összetételre, csak nagyon kis mennyiségre van szükség. Szövetlágyító DR. A BECKMANN parfümöl és tökéletesen frissíti az ágyneműt és a ruházatot.

A DR legfontosabb jellemzői BECKMANN Reggeli frissesség 250 ml

  • Szövetlágyító tartós illattal
  • A tökéletesen friss és illatos vászonhoz
  • Az illat fokozatosan szabadul fel minden egyes mozdulattal
  • Nem tartalmaz lágyítókat
  • Szövetlágyító DR. A BECKMANN szárítókban is használható

Használat:
Finom illat elérése érdekében adjon hozzá 2-3 injekciót az anyaglágyító rekeszébe. Megfelelően megnövelheti az adagot az intenzívebb aroma elérése érdekében. Ha szárítógépben használja, akkor 2-3 permettel tisztítson a tiszta szövetre, és helyezze a szárítóba.

Összetétel:
<5% nemionos felületaktív anyagok, Parfümök (alfa-izometil-ionon, butil-fenil-metil-propion, benzil-szalicilát, hexil-fahéj, limonén), tartósítószerek (benzizotiazolinon, metil-izotiazolinon).

Hangerő:
250 ml

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Tulajdonságok

Tulajdonságok Univerzális
Illat típusa Friss
Kód:  xxAVI221
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05