Oldal frissítése

DR. BECKMANN Fresh 250 ml

4,5 31 értékelés
2 290 Ft

DR. BECKMANN Fresh 250 ml

A DR. BECKMANN Reggeli frissesség öblítő hosszú ideig tartó friss illatot kölcsönöz a ruhaneműnek. A speciális technológiának köszönhetően az illat fokozatosan szabadul fel, és a ruhanemű viselés közben a mosás után még sokáig illatos marad. Az illatból minden mozdulattal valamennyi felszabadul, ezáltal mindig frissnek érezheted magad. Az öblítő nem tartalmaz szövetlágyító anyagokat, ezért bármilyen típusú textilhez alkalmas, ideértve a mikroszálas anyagokat és a funkcionális fehérneműt is. Használható szárítógépben is, és koncentrált összetételének köszönhetően csak nagyon kis mennyiségre van belőle szükség. A DR. BECKMANN öblítő illatossá teszi és tökéletesen felfrissíti az ágyneműt és a ruházatot.

A 250 ml-es DR. BECKMANN Reggeli frissesség mosóparfüm legfontosabb jellemzői

  • Tartós illatot biztosító öblítő
  • A tökéletesen friss és illatos ruhákért
  • Az illat fokozatosan szabadul fel minden egyes mozdulatnál
  • Nem tartalmaz lágyító anyagokat
  • A DR. BECKMANN öblítő szárítóban is használható

Használat:
A finom illat elérése érdekében adj hozzá 2-3 permetet a mosóparfümből az öblítő rekeszébe. Intenzívebb illat elérése érdekében, többet is használhatsz. Ha szárítógépben használod, akkor 2-3-szor permetezz a tiszta textilre, és helyezd a szárítóba.

Összetétel:
<5% nemionos felületaktív anyagok, Parfümök (alpha-isomethyl ionone, buthylphenyl methylpropional, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, limonen), tartósítószerek (benzisothiazolinon, methylisothiazolinon).

Űrtartalom:
250 ml


Összetétel

Méně než 5% neiontové povrchově aktivní látky , vonné látky, benzylbenzoát hexyl CINNAMAL, limonen, citron Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone. 1- (2,6,6-trimethyl-3-cydohexen-1 yl)-2-buten-1-on může vyvolat alergické reakce.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Gyártási ország szerint Németországból

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Tulajdonságok

Konzisztencia alapján Folyékony
Illat típusa Friss
Kód:  AVI221
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4008455076416
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15