Oldal frissítése

DOVE Uplifting Mango Tusfürdő 400 ml

4,9 31 értékelés
Leárazás -9 %
1 350 Ft 1 490 Ft

DOVE Uplifting Mango Tusfürdő 400 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd hidratált és felfrissült legyen minden zuhanyzás és fürdés után? Akkor nézd meg a jól ismert DOVE csodás tusfürdőjét, amely a következő bőrtípusra alkalmazható: száraz. Összetételének köszönhetően az irritált vagy száraz bőrrel is gyorsan megbirkózik. A tusfürdő fő fókusza a következőre irányul: hidratáló és tápláló szer. A dermokozmetikumok közé tartozik, vagyis megfelel a minőségi követelményeknek. Ez a kiváló tusfürdő tele van a természetből származó elsőrangú összetevőkkel. Mandulás esszencia kínálata biztosan elvarázsol majd és élvezetesebbé teszi a mindennapi bőrápolási rutinodat. A termék aktív hatóanyagai a következők: mandulatej és mangó vaj. Kellemes ápolást biztosít az egész testnek, segíti a regenerálódását és még az illata is gyönyörű.

DOVE Uplifting Mango Tusfürdő 400 ml tusfürdő fő jellemzői

  • DOVE tusfürdő segítségével a bőröd gyönyörűen puha és hidratált lesz
  • hidratáló és tápláló hatása van
  • összetétel: természetes összetevőjű
  • a közismert DOVE tusfürdője a következő bőrtípusra ajánlott: száraz
  • mandulatej és mangó vaj hatóanyagú
  • a dermokozmetikumok osztályába tartozik
  • a nagyszerű DOVE tusfürdő száraz bőrre első osztályú ápolást nyújt
  • max. űrtartalma: 400 ml

Összetétel

Aqua, Nátrium-lauroil-glicinát, Cocamidopropyl betaine, Sodium lauroyl isethionate, Sodium chloride, Lauric acid, Glicerin, Parfüm, Nátrium benzoát, Carbomer, PEG-150 pentaeritritol-tetrasztearát, Glycol distearate, Sodium hydroxide, PPG-2 hidroxi-etil-kokamid, Stearic acid, Nátrium-izetionát, Undecilenoil-glicin, Kaprilsav, Palmitinsav, Tetrasodium EDTA, Glikol-sztearát, Kaprinsav, Mangifera Indica magvaj, Hidroxisztearinsav, Citromsav, Prunus Amygdalus Dulcis magkivonat, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Tápláló
Specifikáció Dermo
Kozmetikum sorozat Mandulás

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű
Kód:  SG1056
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8720181222719
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15