Oldal frissítése

DOVE Tisztán Kényeztető tusfürdő 500 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOVE Tisztán Kényeztető tusfürdő 500 ml

DOVE Purely Pampering sprchový gel
 

Dove Mélyen tápláló tusfürdőt a nők gyengéd bőréért fejlesztették ki. Egyedülálló kombinációja érezhetően puhává és simává varázsolja a bőrödet. A különleges shea vajnak köszönhetően finoman tisztítja és tökéletesen hidratálja a bőrt, miközben ellátja a szükséges tápanyagokkal és védi azt. A tusfürdő azonnali felfrissülést eredményez, selymes tapintásúvá és illatossá téve a bőrödet. Add át magad az egész napon át tartó frissességnek!

Ez a különféle összetevőkből álló tusfürdő finom habréteget képeza bőrön és ezáltal védelmezi azt. Tökéletesen erősíti, fényesíti és ellátja megfelelő tápanyagokkal a bőrödet. A rendszeres használatot követően bőröd gyönyörűen ragyogó és hidratált lesz. Kényeztesd magad egy kellemes fürdőzéssel egy fárasztó nap után, vagy akár indítsd az új napot különleges módon.


Hatóanyagai:

  • Shea vaj - finoman ápolja a bőrt, hidratálja és táplálja, ez adja a bőr rugalmasságát és simaságát

Bőr típusa:
Minden bőrtípusra.
Alkalmazás:
Alkalmazza egész testén nedves bőrre, és gyengéden masszírozza, amíg egy selymes habréteg jön létre. Mosakodjon meg vele, majd alaposan öblítse le.
Kiszerelés:
500 ml-es
Hozzávalók:
Víz, kokamido-propil-betain, nátrium-hidroxi-propil-keményítő-foszfát, Laurie Acid, hidrogénezett szójababolaj, a nátrium-lauroil-glicinát, nátrium-lauroil-izetionát, Glicerin, nátrium-klorid Parfüm, Helianthus annuus hibrid olaj, guar hidroxipropiltrimónium-klorid, a sztearinsav, a palmitinsav, Butyrospermum parkii vaj , nátrium-izetionát, citromsav, nátrium-hidroxid, BHT-t, Tetranátrium EDTA, butilénglikol, DMDM ??hidantoin, nátrium-benzoát, jód-propinil-butil-karbamát, cink-oxid, benzil-alkohol, Butylphenyl Methylpropional, kumarin, hexil--fahéjaldehid, limonén, linalool, CI 17200, CI 19140

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml
Kód:  SG034
Termékszám:  8712561609647
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20