Oldal frissítése

DOVE Time to Pamper 475ml + utazóbögre

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOVE Time to Pamper 475ml + utazóbögre

A DOVE Restoring kozmetikai szett tökéletesen ápolja a bőrt. Testápolót, kézkrémet, izzadásgátló spray-t és utazóbögrét tartalmaz. A testápoló és a kézkrém száraz bőrre alkalmas, amelyet tökéletesen táplál. Van benne kókuszolaj és mandulatej, valamint Ceramide Build-Up Serum, amely segít a bőrnek az alapvető ceramidok létrehozásában, hogy erősítsék a bőr védőrétegét és fenntartsák a bőr természetes hidratáltságát. Sőt, az illatuk is lenyűgöző. A készlet a következőket tartalmazzaDove Restoring Ritual izzadásgátló spray, amely akár 72 órán át véd az izzadás és a nem kívánt szagok ellen. Tartalmaz továbbá egy hidratálót, amely gyengéden ápolja az érzékeny bőrt. Az utazóbögrét a kedvenc italaidhoz használhatod, hogy bárhol élvezhesd azokat útközben. A DOVE Restoring kozmetikai szett minden nőnek tetszeni fog.

DOVE Restoring 475 ml kozmetikai ajándékcsomag utazóbögrével - legfontosabb jellemzők

  • Nők számára tervezett kozmetikai készlet
  • Tartalmaz testápolót, kézkrémet, izzadásgátló spray-t és utazóbögrét is
  • A testápoló és a kézkrém száraz bőrre alkalmas
  • Ezek közé tartozik a kókuszolaj és a mandulatej, valamint a Ceramide Build-Up Serum
  • Segít a bőrnek az alapvető ceramidok termelésében
  • Táplálja és hidratálja a bőrt
  • ADove Restoring Ritual Spray véd az izzadság és a nem kívánt szagok ellen akár 72 órán keresztül

A csomag tartalma:
1× Advanced Care Restoring kókuszos izzadásgátló spray 150 ml
1× Restoring kókuszos testápoló tej 250 ml
1× Restoring kókuszos kézkrém 75 ml
1× utazóbögre

Összetétel

Deo: Összetevők: Butane, Isobutane, Propane, PPG-14 Butyl Ether, Cyclopentasiloxane, Alumínium-szeszkiklorohidrát, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Disteardimonium Hectorite, Glycine, Kalcium-klorid, Octyldodecanol, BHT, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate Kumarin, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool. Lotion: Összetevők: Aqua, Glicerin, Dimethicone, Sztearinsav, Caprylic/Capric Triglyceride Glikol-sztearát, PEG-100 Stearate, Petrolatum, Glyceryl Stearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Cetil-alkohol, Deo:1 Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Disodium EDTA AMP sztearamid, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Lotion:3 Kumarin. Kéz: Összetevők: Aqua, Glicerin, Dimethicone, Sztearinsav, Caprylic/Capric Triglyceride Glikol-sztearát, PEG-100 Stearate, Petrolatum, Glyceryl Stearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Cetil-alkohol, Deo:1 Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Disodium EDTA AMP sztearamid, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Lotion:3 Kumarin.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 475 ml

Összetétel

Összetétel jellemző Ceramidos

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Tisztító, Hidratáló, Tápláló

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra
Bőrtípus Minden bőrtípusra

Kiszerelés

Kiszerelés Spray

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 4 db
Csomag tartalma Bögre, Kézkrém, Testápoló, Testpermet

Funkcionalitás

Funkcionalitás Izzadásgátló

Tulajdonságok

Hatás Tisztító, Hidratáló, Tápláló
Kód:  VBAL8842
Termékszám:  8720182660695
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15