Oldal frissítése

DOVE Nourishing Silk 720ml

5 1 értékelés
Leárazás -9 %
2 090 Ft 2 290 Ft

DOVE Nourishing Silk 720ml

Szeretnéd, hogy a bőröd mindig hidratált és felfrissült legyen fürdés után? Akkor nézd meg a jól ismert DOVE tusfürdőjét. A tusfürdő fő fókusza a következőre irányul: hidratáló szer. Ennek a tusfürdőnek hatalmas pozitívuma, hogy nem tartalmaz szulfátokat. Megfelelő ápolást biztosít az egész testnek, segíti a regenerálódását, ráadásul az illata is gyönyörű.

DOVE Nourishing Silk 720ml tusfürdő főbb tulajdonságai

  • DOVE tusfürdő segítségével a bőröd bársonyosan puha és tökéletesen hidratált lesz
  • hidratáló hatása van
  • a termék összetétele a következő: szulfátmentes
  • maximális űrtartalma: 720 ml

Összetétel

Ingredients: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Isethionate, Sodium Lauroyl Glycinate, Lauric Acid, Glycerin, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Benzoate, Carbomer, Glycol Distearate, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Stearic Acid, Sodium Isethionate, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Palmitic Acid, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Tetrasodium EDTA, Caprylic Acid, Capric Acid, Hydroxystearic Acid, Citric Acid, AlphaIsomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 720 ml

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Összetétel

Összetétel jellemző Szulfátmentes
Kód:  SG1305
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8720181358357
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05