Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual 400 ml

4,8 54 értékelés
1 790 Ft

Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual 400 ml

A Dove Restoring Ritual kókuszolaj és mandulatej tusfürdő bármely bőrtípusra ajánlott. Az egyedülálló ápoló és természetes jellegű, kókuszdióolajat és mandulatejet tartalmazó összetételének köszönhetően ideális választás száraz bőrre. A Dove Moisture Renew Blend technológia segítségével mélyen behatol a bőrbe, ahol helyreállítja a bőr természetes hidratálását. A tusfürdő finoman tisztít, és biztosítja a bőr számára szükséges tápanyagokat, továbbá véd, hiszen gyengéd tisztító összetevőket tartalmaz, amelyek kíméletesek a bőr élő védőrétegével szemben.Krémes állaga kellemesen felfrissíti a bőrt már az első használat után, és nyugtató illattal vonja be. A bőr selymes, puha, rugalmas és sima érintésű lesz. Kényeztesd magad egy kellemes frissítő, relaxációs élménnyel és a hosszantartó tisztaság érzésével a Dove Restore Ritual Coconut Oil & Manmond Milk hidratáló tusfürdőnek köszönhetően. A terméket mindennapos használatra tervezték.

A Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual tusfürdő kókusz olajjal és mandula tejjel legfőbb jellemzői

  • Női tusfürdő kókuszdió olajjal és mandulatejjel
  • Táplálást nyújt, finoman tisztít és véd a szulfát nélküli finom összetevőknek köszönhetően 
  • A Dove Moisture Renew Blend technológia megfelelő mélységű hidratálást biztosít
  • A Dove Restoring Ritual frissíti és kellemesen illatossá varázsolja a bőrt
  • Krémes hidratáló tusfürdő a mindennapi relaxáláshoz

Aktív hatóanyagok:
Dove Moisture Renew Blend - egy olyan technológia, amely mélyen áthatol a bőrbe, és támogatja a természetes hidratáló folyamatokat
Kókuszdióolaj és mandulatej - táplálást és hidratálást nyújt a simább és lágyabb bőrért

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra alkalmas. Ideális száraz bőrre.

Használata:
Alkalmazd a teljes test nedves bőrére és óvatosan masszírozd be, amíg selymes hab nem képződik. Tisztálkodás után alaposan öblítsd le a bőrt.


Összetétel

Aqua, Nátrium-lauroil-glicinát, Cocamidopropyl betaine, Sodium lauroyl isethionate, Sodium chloride, Lauric acid, Glicerin, Parfüm, PEG-150 pentaeritritol-tetrasztearát, Carbomer, PPG-2 hidroxi-etil-kokamid, Glycol distearate, Sodium hydroxide, DMDM hydantoin, Stearic acid, Nátrium benzoát, Palmitinsav, Nátrium-izetionát, Tetrasodium EDTA, Glikol-sztearát, Butylene glycol, Propylene glycol, Kaprinsav, Lodopropinil-butil-karbamát, COcos nucifera gyümölcskivonat, Prunus amygdalus amara magolaj, Citric acid, Kumarin, CI 19140, CI 42090, CI 17200

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Tápláló, Bőrpuhító, Nyugtató
Specifikáció Dermo

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Száraz bőrre

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú
Kód:  SG263
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8720181222634
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15