Oldal frissítése

DOVE Men+Care Extra Fresh

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOVE Men+Care Extra Fresh

A DOVE Men+Care egy új kollekciót kínál férfiak számára, amely még erősebbé teszi őket. Nemcsak tisztít, hanem hidratálja és védi is a bőrt. Ezenkívül felfrissít és kellemes illatot kölcsönöz a testednek. A DOVE Men+Care Extra Fresh ajándékcsomagban egy tusfürdőt és egy izzadásgátlót találsz. 

A DOVE Men+Care Extra Fresh ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • DOVE Men+Care Extra Fresh ajándékdoboz tusfürdőt és izzadásgátló gélt tartalmaz
  • A Men+Care Extra Fresh tusfürdő tisztítja, hidratálja és táplálja a bőrt
  • A Men+Care Extra Fresh izzadásgátló védi a bőrt az irritációtól
  • A DOVE Men+Care Extra Fresh kozmetikai ajándékcsomag felébreszti az erőt minden férfiban 

Ajándékdoboz minden férfinak

A Men+Care Extra Fresh tusfürdő nemcsak tisztít, hanem hidratálja és táplálja az egész test és az arc bőrét. Fürdés közben kellemes illatának köszönhetően felfrissíti az érzékeket. 
A Men+Care Extra Fresh izzadásgátló nem tartalmaz alumíniumsókat. Napközben megvédi bőrödet az izzadástól és a kellemetlen szagoktól. Ápoló krémtartalmának köszönhetően pedig leküzdi a bőrirritációt. 

Használat: 
Men+Care Extra Fresh tusfürdő: vidd fel a nedves bőrre, habosítsd fel, majd öblítsd le. 
Men+Care Extra Fresh izzadásgátló: fújd a hónalj száraz bőrére 30 centiméter távolságból. 


Összetétel

Men+Care Extra Fresh tusfürdő: Aqua, Nátrium-lauril-szulfát, Cocamidopropyl Betaine, Glicerin, Nátrium-klorid, Parfüm, Nátrium-lauroil-izetionát, Acrylates Copolymer, Nátrium benzoát, Laurinsav, Sztearinsav, Nátrium-hidroxid, Menthol, Tetrasodium EDTA, Palmitic Acid, Citromsav, Nátrium-izetionát, PPG-6, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140, CI 42090.

Men+Care Extra Fresh izzadásgátló: Butane, Izobután, Propane, Aluminum chlorohydrate, PPG-14 butil-éter, Cyclopentasiloxane, Parfüm, Disteardimonium hectorite, Helianthus annuus magolaj, C12-15 alkyl benzoate, BHT, Octyldodecanol, Dimethiconol, Propylene carbonate, Citronellol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool. 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 550 ml

Típus

Típus Férfi

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 3 db
Csomag tartalma Izzadásgátló, Tusfürdő
Kód:  VBAL8274
Termékszám:  8710522981191
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20