Oldal frissítése

Dove Men+Care Extra Fresh Body and Face Wash 400 ml

4,9 154 értékelés
1 590 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 590 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 1 450 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 1 310 Ft/db

Dove Men+Care Extra Fresh Body and Face Wash 400 ml

DOVE Extra Fresh sprchový gel
 

A Dove Men + Care Extra Fresh tusfürdő, melyet kifjezetten férfiak számára fejlesztettek ki, alaposan, mégis kíméletesen tisztítja meg a bőrt a szennyeződésektől, felesleges zsírtól és az elhalt hámsejtektől.A tusfürdő Micromoisture szemcséket tartalmaz, melyek hosszan tartó, intenzív hidratálást biztosítanak a bőrödnek. A szemcsék a habképzésel aktiválhatóak. A tusfürdőnek kellemes, férfias illata van, fürdéshez és zuhayzáshoz egyaránt használható. Élvezd a hosszan tartó tisztaság érzését és a csodás illatot!

A tusfürdő gazdag formulájának köszönhetően hatékonyan előzi meg, hogy a bőröd kiszáradjon, intenzíven hidratálja és táplálja a bőrt. Használata után bőröd puha, tiszta, felfrissült és gyönyörű lesz. A termékből minimum 2, vagy több darab rendelhető. Merülj el a friss és bársonyos bőr érzésében minden nap!


Aktív hatóanyagai:

  • Ultrakönnyű Micromoisture szemcsék - alaposan hidratálja a bőrt, és segít a bőrbe zárni a nedvességet, hogy hosszú időn keresztül megőrízhesse bőröd hidratáltságát

Bőrtípus:
Kifejezetten férfiak számára kifejlesztve, minden bőrtípusra alkalmas.
Alkalmazása:
Vidd fel a nedves bőrödre, majd masszírozd be, amíg habot nem képez. Ezek után alaposan öblítsd le.
Kiszerelés:
400 ml-es
Összetevők:
Víz, Sodium laureth sulfate, Petrolatum, Acrylates copolymer, Parfum, Cocamide MEA, Menthol, Sodium chloride, Sodium hydroxide, BHT, Tetrasodium EDTA, DMDM hydantoin, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 19140, CI 42090

 
 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dermokozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Termék típusa

Termék típusa Tusfürdő

Típus

Típus Férfi

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló
Specifikáció Dermo

Bőrtípus

Bőrtípus Normál
Kód:  SG038
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8720181313424
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20