Oldal frissítése

DOVE Cream folyékony szappan 250 ml

4,9 18 értékelés
990 Ft

DOVE Cream folyékony szappan 250 ml

A Dove Beauty Cream Wash Original krémes folyékony szappan semleges pH-értékkel, bőrpuhító anyagokkal és 1/4 hidratáló krémmel kíméletesen tisztítja a kezeket, és megőrzi a bőr természetes nedvességtartalmát, így megóvja azt. A semleges pH-értékű összetevők lehetővé teszik, hogy a szappan az arcra is használható legyen. Figyelmeztetés: kerüld a szemmel való érintkezést.

Összetétel:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl betaine, Cocamide MEA, Isopropyl palmitate, Parfum, Acrylates copolymer, Styrene/ acrylates copolymer, PPG-12, Sodium lauryl sulfate, Sodium chloride, Citric acid, Sodium benzoate, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Szappan típus

Szappan típus Folyékony szappan

Típus

Típus Uniszex

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Összetétel

Összetétel jellemző PH-semleges
Kód:  SG026
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4000388177000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15