Oldal frissítése

DOVE Body Love Invigorating Care Avocado Oil 400 ml

4,6 34 értékelés
2 490 Ft

DOVE Body Love Invigorating Care Avocado Oil 400 ml

Kényeztesse bőrét és érzekeit a DOVE márka ezen testápolótejével. A készítményt körömvirág és avokádóolaj kivonatokkal  dúsított, amelyek képesek helyreállítan a bőr egészségét és szépségét. A krém a felvitel után frissé, hidratáltá, varázsolja bőrét és hála a antioxidáns tartalmának megédi azt a káros környezeti hatásoktól és az öregedéstől.

Legfontosabb jellemzők

  • Alkalmas minden bőrtípusra
  • Körömvirág és avokádóolaj kivonatokat tartalmaz
  • Kellemes illatú
  • Felfrissíti és táplálja a bőrt

Alkalmazás:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű testápolót bőrére és masszírozza be.

Bőrtípus:
Alkalmas minden bőrtípusra

Összetevők:

Aqua, Glycerin, Caprylic / Capric Triglyceride, Dimethicone, Glycol Stearate, Stearic Acid, Stearic PEG-100, Palmitic Acid, Petrolatum, Acrylate / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula officinalis flower extract, Cyclopentasiloxane, Disodium EDTA, Glyceryl stearate, Glycine soya oil, Helianthus annuus seed oil, Isomerized linoleic acid, Lactic acid, Methylparaben, Parfum, Persea gratissima oil, Phenoxyethanol, Potassium lactate, Propylparaben, Sodium PCA, Stearamide AMP, Tocopheryl acetate, Triethanolamine, Urea, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, CI 77891

Paraméterek

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  TM263
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8710908777394
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10