Oldal frissítése

DOVE BABY Sensitive Moisture nedves törlőkendő 50 db

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOVE BABY Sensitive Moisture nedves törlőkendő 50 db

Gyorsan és gyengéden szeretnéd megtisztítani a kisbabád különböző testrészeit? Próbáld ki a Dove gyengéden, mégis hatékonyan tisztító törlőkendőjét. A Sensitive Moisture tisztító törlőkendők a tisztító formulán kívül olyan összetevőket is tartalmaznak, amelyek megakadályozzák a bőrirritációt az egész test felületén, és egyúttal biztosítják annak alapos hidratálását is. A termék használata után a baba bőre így nem csak tisztává, hanem hidratálttá is válik. A gyermekorvosokkal és dermatológusokkal együttműködve kifejlesztett Dove Baby nedves törlőkendő hipoallergén és alkoholmentes. A Dove Baby Sensitive Moisture egy nem parfümözött verzió, amelyet kifejezetten a baba érzékeny bőréhez fejlesztettek ki.

A Dove Baby Sensitive Moisture nedves törlőkendő legfontosabb jellemzői

  • Hipoallergén Sensitive Moisture törlőkendők
  • A baba érzékeny bőrére tervezték
  • Nem tartalmaz alkoholt és parfümöket sem
  • Alkalmas a babáknak arc, kéz, és popsi törlésére is
  • Bőrgyógyászok és gyermekorvosok által ellenőrzött

A Dove Baby termékek tökéletesek otthon és utazás során egyaránt

Akár otthon, akár útközben szeretnéd gyorsan és gyengéden megtisztítani a baba bőrét a mindennapi tevékenységek során, a Dove Baby nedves törlőkendők megbízható segítséget nyújtanak ebben. Ezek a puha, nedves törlőkendők ideálisak a mindennapos használatra egészen születéstől fogva, és sokoldalúságuknak köszönhetően alkalmasak az arc-, a kéz- és a popsi megtisztítására egyaránt. A csomagolás frissen tartja a törlőkendőket, így minden egyes darab tökéletesen nedves, mintha épp akkor bontottad volna ki a Sensitive Moisture csomagot. A baba bőrnének ápolása és gondozása még soha nem volt ennyire könnyű!

Összetétel:
Víz, Glycerin, Sodium Benzoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Citric Acid, Zinc Sulfate, Propylene Glycol

Paraméterek

Darabszám

Darabszám 50 db

Specifikus jellemzők

Specifikus jellemzők Hipoallergén

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny (sensitive)

Illatanyag

Illat Illatmentes
Kód:  UBR047
Termékszám:  8710908657641
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20