Oldal frissítése

DOVE Argan Oil Shower Mousse 200 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOVE Argan Oil Shower Mousse 200 ml

Gyakran száraz a bőröd mosakodás után? Akkor tusfürdő helyett próbáld ki inkább a tusolóhabot. A Dove megalkotta a tusfürdőt remekül helyettesítő alternatívát, a sűrű és krémes DOVE Argan Oil Shower Mousse 3 az 1-ben tusolóhabot. Szó szerint kényezteti a bőrödet. Összetételét argánolajjal gazdagították, amely tökéletesen táplálja, puhává és ragyogóvá teszi a bőrt. Sűrű állagával ellentétben a hab nagyon könnyen bedolgozható a bőrbe, így nem csak gyengéden tisztít, hanem körbeölel kellemes és hosszan tartó illatával. Másik előnye, hogy mosakodás mellett borotváláshoz is használhatod. A Dove márkának köszönhetően most már a borotválás után sem kell számolnod a kellemetlenül száraz, feszülő bőrrel.

A DOVE Argan Oil Shower Mousse tusolóhab főbb jellemzői

  • 3 az 1-ben kozmetikum - zuhanyozáshoz, borotváláshoz és a bőr ápolásához és táplálásához
  • Dove tusolóhab hidratáló argánolajjal
  • Selymes tusolóhab sűrű állaggal
  • Mélyen táplálja, puhává és ragyogóvá teszi a bőrt
  • A Shower Mousse ápoló tusolóhab, könnyen elkenhető a bőrön
  • Kellemes, hosszan tartó illattal
  • Ugyanaddig tart, mint egy hagyományos tusfürdő
  • A Dove tusolóhab borotváláshoz is alkalmas

Hatóanyagok:
Argánolaj - rendkívüli hidratáló és antioxidáns hatású, táplálja, puhává és széppé teszi a bőrt.

A felhasználás módja:
Használat előtt alaposan rázd fel. Nyomd meg az adagolót, ezt követően felviheted a habot a bőrödre. Folytasd mosakodással vagy borotválással. Figyelj arra, hogy a termék ne kerüljön a szemedbe. Csak az előírásoknak megfelelően használd a terméket.

Összetétel:
Aqua, Sodium Lauroyl Glutamate, Isobutane, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Glycinate, Propane, Argania Spinosa Kernel Oil, Butane, Citric Acid, Iodopropynyl Butylcarbamate, Lauric Acid, Parfum, PEG-4, PEG-4 Dilaurate, PEG-4 Laurate, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, PPG-12, Sodium Hydroxide, Sodium Laurate, Stearic Acid, Tetrasodium EDTA, ButylphenylMethylpropional, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  SG557
Termékszám:  8710447280003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15