Oldal frissítése

DOVE Advanced Care Deeply Nourishing 225 ml

890 Ft

DOVE Advanced Care Deeply Nourishing 225 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd mindig hidratált és felfrissült legyen fürdés után? Akkor próbáld ki a jól ismert DOVE gyengéd tusfürdőjét. Összetételének köszönhetően az irritált vagy száraz bőrrel is megbirkózik. A tusfürdő fő fókusza a következőre irányul: hidratáló és bőrpuhító szer. A bőr természetes regenerációs folyamatáról a termék fő összetevőjét tartalmazó természetes olajok gondoskodnak. Amennyiben szereted az ún. vegán kozmetikumokat, akkor ez a tusfürdő tetszeni fog. Ez a neves tusfürdő tele van a természetből származó elsőrangú összetevőkkel. Ennek a tusfürdőnek nagy előnye, hogy nem tartalmaz szulfátokat. Megfelelő ápolást biztosít az egész testnek, segíti a regenerálódását, ráadásul az illata is gyönyörű.

DOVE Advanced Care Deeply Nourishing 225 ml tusfürdő főbb jellemzői

  • DOVE tusfürdő segítségével a bőröd kellemesen puha és hidratált lesz
  • hidratáló és bőrpuhító hatása van
  • a termék összetétele a következő: szulfátmentes, természetes olaj tartalmú és természetes összetevőjű
  • a vegán termékek közé tartozik, nem tartalmaz állati eredetű összetevőket
  • a nagyszerű DOVE tusfürdő nagyon száraz bőrre első osztályú megoldást kínál
  • maximális űrtartalma: 225 ml

Összetétel

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Hydroxypropyl Starch Phosphate, Lauric Acid, Sodium Lauroyl Glycinate, Sodium Lauroyl Isethionate, Sodium Chloride, Glycerin, Hydrogenated Soybean Oil, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Benzoate, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Isethionate, Stearic Acid, Palmitic Acid, Sodium Gluconate, Caprylic Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxystearic Acid, Hydrogenated Vegetable Glycerides, Sodium Methyl Lauroyl Taurate, Benzyl Alcohol, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 225 ml

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Bőrpuhító
Specifikáció Vegán

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott Nagyon száraz bőrre

Összetétel

Összetétel jellemző Szulfátmentes, Természetes olaj tartalmú, Természetes összetevőjű
Kód:  SG1541
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8720181457494
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15