Oldal frissítése

DOMESTOS Power 5 Pine 3 x 55 g

4,9 43 értékelés
2 190 Ft

DOMESTOS Power 5 Pine 3 x 55 g

Töltsd meg WC-d hosszan tartó friss fenyőillattal szilárd WC-blokkal a Domestostól, amely évek óta az otthon tisztán tartásának szakértője.A Domestos Power 5 Pine tökéletesen védi a WC-t a vízkő ellen.A WC-csésze tiszta és láthatóan fényes lesz.A Domestos Power 5 Pine WC-blokk minden egyes öblítéskor kellemes illatú, gazdag habot képez.Egy csomag 3 darab 55 grammos WC-blokkot tartalmaz. 

 

Miért válaszd a Domestos Power 5 Pine WC-blokkot? 

  • Hosszan tartó kellemes fenyőillat
  • A Domestos Power 5 Pine védi a WC-t a vízkő ellen
  • A WC-csésze higiénikusan tiszta lesz a Power 5 Pine WC-blokknak köszönhetően
  • Látható, csíkmentes csillogás 
 

Összetevők: 
legalább 30 % anionos felületaktív anyag,kevesebb mint 5% nemionos felületaktív anyag,illatanyag,aromás szénhidrogének,foszfátok,limonene,linalool,citrál 

Figyelmeztetés: 
Súlyos szemkárosodást okoz.Irritálja a bőrt.Ártalmas a vízi szervezetekre, hosszú távú hatásokkal.Tartalmaz linaloolt és1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naftyl)ethan-1-ont.Allergiás reakciót okozhat.Gyermekektől távol tartandó.Védőszemüveg/arcvédő használata ajánlott. 

BŐRREL VALÓ ÉRINTKEZÉS ESETÉN: Bő vízzel mosd le. 

SZEMMEL VALÓ ÉRINTKEZÉS ESETÉN:Óvatosan öblítsd vízzel néhány percig.Vedd ki a kontaktlencsét, ha az bent van, és ha könnyen eltávolítható.Folytasd az öblítést.Azonnal hívd a EGÉSZSÉGÜGYI TOXIKOLÓGIAI TÁJÉKOZTATÓ SZOLGÁLATot/orvost.Bőrirritáció esetén:fordulj orvoshoz.Akadályozd meg a környezetbe jutását. 

Tartalmaz:NATRIUM-DODECYLBENZENSULFONÁT, etoxilált alkoholok 



Összetétel

Összetétel:
legalább 30 % anionos felületaktív anyag, kevesebb mint 5% nemionos felületaktív anyag, parfum, aromás szénhidrogének, foszfátok, limonene, linalool, citrál.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés WC

Termék típusa

Termék típusa Illatosító

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fertőtlenítő, Antibakteriális, Vízkőoldó

Tömeg

Tömeg 55 g

Darabszám

Darabszám 3 db

Típus

Típus WC golyó
Kód:  CISWC086
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8710908736056
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15