Oldal frissítése

DOMESTOS Power 5 Ocean - 3 x 55 g

4,9 39 értékelés
2 790 Ft

DOMESTOS Power 5 Ocean - 3 x 55 g

 

 

A Domestos kiváló WC blokkjával frissitő óceán illattal ruházhatod fel egész fürdőszobádat! A Domestos már évek piacvezető a tisztítószerek terén, és ez most sincs másképp: a termék segítségével a vízkő lerakódása is meggátolódik, a csésze tiszta, és láthatóan fényes lesz. Minden lehúzásnál kellemes illatú hab képződik. Egy csomag 3 darab, egyenként 55 grammos WC blokkot tartalmaz.

Miért válaszd Domestos WC blokkot?

  • Hosszantartó kellemes óceánillat
  • Minőségi vízkő elleni védelem
  • A WC-csésze higiénikus tisztasága
  • Láthatóan csíkmentes ragyogás

Alkalmazás:
A csomagolás felnyitását követően válaszd ki az első WC blokkot, a többit pedig hagyd benne az eredeti csomagolásban. Helyezd a terméket a WC csésze oldalára, arra a helyre, ahol lehúzásnál a víz bejut a csészébe. Miután behelyezted a termék a csészébe, moss alaposan kezet.

Összetevők:
30% vagy több anionos felületaktív anyag, kevesebb, mint 5% nemionos felületaktív anyag, parfüm, aromás szénhidrogének, foszfátok, limonén, linalool, citrál.

 

Összetétel

legalább 30 % anionos felületaktív anyag, kevesebb mint 5 % nemionos felületaktív anyag, illatanyag, aromás szénhidrogének, foszfátok, limonene, linalool, citrál

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés WC

Űrtartalom

Űrtartalom 55 ml

Termék típusa

Termék típusa Illatosító

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fertőtlenítő, Antibakteriális, Vízkőoldó

Tömeg

Tömeg 55 g

Darabszám

Darabszám 3 db

Típus

Típus WC golyó
Kód:  CISWC051
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8710908811562
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15