Oldal frissítése

DOMESTOS Power 5 Magnolia 3 x 55g

4,9 7 értékelés
2 290 Ft

DOMESTOS Power 5 Magnolia 3 x 55g

Ha szeretnéd higiénikusan tisztán és frissen tartani a WC-t, próbáld ki a Domestos Power 5 Magnolia 3 × 55 g-os, magnólia illatú WC-blokkot. A Domestos szilárd WC blokkintenzíven ápolja a WC-t,és minden öblítés után kellemes illatot hagy maga után. Gazdag tisztítóhabot hoz létre, amely hosszan tartó látható fényt biztosít és megakadályozza a vízkő felhalmozódását.

A Domestos Power 5 Magnolia WC blokk főbb jellemzői

  • Véd a vízkőlerakódás ellen
  • Gazdag tisztítóhab
  • Hosszan tartó frissesség és ragyogás
  • A Domestos Power 5 Magnolia fenntartja a higiénikus tisztaságot
  • Finom magnólia illat

Összetevők:
legalább 30 % anionos felületaktív anyag, kevesebb mint 5 % nemionos felületaktív anyag,illatanyag, aromás szénhidrogének, foszfátok,limonene, linalool, citrál

Megjegyzés:
Súlyos szemkárosodást okoz. Irritálja a bőrt.Ártalmas a vízi szervezetekre, hosszú távú hatásokkal. Allergiás reakciót okozhat.Gyermekektől távol tartandó! Akadályozd meg a környezetbe jutását.Védőszemüveg/arcvédő használata ajánlott. A BŐRREL ÉRINTKEZVE: Bő vízzel mosd le.SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatosan öblítsd le vízzel néhány percig.Vedd ki a kontaktlencsét, ha az bent van, és ha könnyen eltávolítható. Folytasd az öblítést.Azonnal hívd az EGÉSZSÉGÜGYI TOXIKOLÓGIAI TÁJÉKOZTATÓ SZOLGÁLATot/orvost. Bőrirritáció esetén:fordulj orvoshoz.

Összetétel

Összetevők:
legalább 30 % anionos felületaktív anyag, kevesebb mint 5 % nemionos felületaktív anyag, parfum, aromás szénhidrogének, foszfátok, limonene, linalool, citrál

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés WC

Űrtartalom

Űrtartalom 55 ml

Termék típusa

Termék típusa Illatosító

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízkőoldó

Tömeg

Tömeg 55 g

Darabszám

Darabszám 3 db

Típus

Típus WC golyó
Kód:  CISW0091
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8714100193488
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15