Oldal frissítése

DOMESTOS Power 5 Lime 3 x 55g

4,9 39 értékelés
2 490 Ft

DOMESTOS Power 5 Lime 3 x 55g

Töltsd meg a WC-t hosszan tartó, friss lime illattal szilárd WC-blokk segítségével a Domestostól, mely márka évek óta az otthon tisztán tartásának szakértőjeként ismert.A Domestos Power 5 Lime tökéletesen megvédi a WC-t a vízkő ellen.A WC-csésze tiszta és csillogóan fényes lesz.A Domestos Power 5 Lime WC-blokk minden öblítéskor gazdag habot képez, kellemes illattal.Egy csomag 3 darab 55 grammos WC-blokkot tartalmaz. 


Miért válaszd a Domestos Power 5 Mész WC-blokkot? 

  • Hosszan tartó kellemes lime illat
  • A Domestos Power 5 Lime védi a WC-t a vízkő ellen
  • A WC-csésze higiénikus tisztaságú lesz a Power 5 Lime WC-blokknak köszönhetően
  • Látható, csíkmentes ragyogás 
 

Összetevők: 
legalább 30 % anionos felületaktív anyag,kevesebb mint 5 % nemionos felületaktív anyag,illatanyag,aromás szénhidrogének,foszfátok,limonene,linalool,citrál 

Figyelmeztetés:  
Súlyos szemkárosodást okoz.Irritálja a bőrt.Ártalmas a vízi szervezetekre, hosszú távú hatásokkal.Tartalmaz linaloolt és1-(1,2,3,4,5,6,7,8-oktahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naftyl)ethan-1-ont.Allergiás reakciót okozhat.Gyermekektől távol tartandó.Védőszemüveg/arcvédő használata ajánlott. 

BŐRREL ÉRINTKEZÉS ESETÉN:Bő vízzel mosd le. 

SZEMMEL VALÓ ÉRINTKEZÉS ESETÉN:Óvatosan öblítsd vízzel néhány percig.Vedd ki a kontaktlencsét, ha az bent van, és ha könnyen eltávolítható.Folytasd az öblítést.Azonnal fordulj a TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz.Bőrirritáció esetén:fordulj orvoshoz.Akadályozd meg a környezetbe jutását. 

Tartalmaz:NATRIUM-DODECYLBENZENSULFONÁT, etoxilált alkoholok 

 
  

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés WC

Űrtartalom

Űrtartalom 55 ml

Termék típusa

Termék típusa Illatosító

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízkőoldó

Tömeg

Tömeg 55 g

Darabszám

Darabszám 3 db

Típus

Típus WC golyó
Kód:  CISWC085
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8710908736490
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20