Oldal frissítése

DOMESTOS Power 5 Fresh Rose & Jasmine 2× 55g

4,7 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DOMESTOS Power 5 Fresh Rose & Jasmine 2× 55g

A falra szerelt DOMESTOS Power 5 Fresh Rose & Jasmine praktikus dupla csomagban biztosítja a WC tisztaságát, és kellemesen illatosítja a rózsa és jázmin finom virágszínét. skálaképződés. A WC-csésze tiszta, friss és kellemes illatú, még öblítések között is.

A DOMESTOS Power 5 Fresh Rose & Jasmine WC-készülék főbb jellemzői

  • Merev függő WC-blokk
  • Tiszta és friss tartja a WC-t
  • A WC-blokk védi a WC-t a mészkő elől
  • Fertőtleníti és eltávolítja a baktériumokat
  • DOMESTOS Power 5 dupla csomag, rózsa és jázmin aromával
  • Gazdag hab és tartós frissesség

Összetétel:
Legalább 30% anionos felületaktív anyagok Kevesebb, mint 5% nemionos felületaktív anyagok, parfüm, foszfátok, aromás szénhidrogének, alfa-izometil-ionon, benzil-szalicilát, benzil-alkohol, citrális, citronellol, linalool, limonén, geraniol, hexil-fahéj

Használat:
Akassza a WC-csomagot a WC-csésze szélére és ellenőrizze, hogy az a vízfolyásban van-e. A termék kezelése után öblítse le a kezét.

Értesítés:
A termék súlyos szemkárosodást okoz, és irritálja a bőrt. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Linaloolot, 2,6-dimetil-2,6-oktadién-8-olot, 1- (1,2,3,4,5,6,7,8-oktahidro-2,3,8,8-tetrametil- 2-naftil) etán-1-on. Allergiás reakciót okozhat. Tartsa távol gyermekektől. Kerülje el a környezetbe jutást. Használjon védőszemüveget / arcvédőt. Tartalmaz: nátrium-dodecil-benzolszulfonsavat; nátrium-dodecil-szulfát; 13-15 szénatomos alkil-alkoholok, etoxilezett.

Při zasažení očí: Několik minut opatrně vyplachujte oči vodou. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha azokat üzembe helyezik és könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. Azonnal hívjon TOXIKOLÓGIAI INFORMÁCIÓS KÖZPONT / orvos.

Při styku s kůží: Omyjte velkým množstvím vody.

Při podráždění kůže: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Darabszám

Darabszám 2 db

Rendeltetés

Rendeltetés WC

Űrtartalom

Űrtartalom 55 ml

Tömeg

Tömeg 55 g

Termék típusa

Termék típusa Illatosító

Tulajdonságok

Tulajdonságok Színező, Vízkőoldó

Típus

Típus WC golyó
Kód:  CIS545
Termékszám:  8717163903407
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05