Oldal frissítése

Domestos Ultra White & Shine folyékony fertőtlenítő és tisztítószer 750ml

4,9 92 értékelés
1 090 Ft

Domestos Ultra White & Shine folyékony fertőtlenítő és tisztítószer 750ml

A Domestos 24H White & Plus folyékony fertőtlenítő hatású tisztítószert kifejezetten az olyan erősen szennyezett helyek tisztítása és fertőtlenítése érdekében fejlesztették ki, ahol nagyobb mértékben fordulnak elő baktériumok és penész. A Domestos kiemelkedően hosszantartó hatása megbízható védelmet nyújt akár 24 órán keresztül, segít a háztartás tisztán tartásában, és eltávolítja az ismert kórokozók 99.9%-át. Hatékony szünteti meg a WC-ből, illetve a konyhai és fürdőszobai lefolyókból származó kellemetlen szagokat. Szabadalmaztatott Hygiene Molecule összetevőivel hatékony tisztítást és fertőtlenítést garantál, valamint megelőzi  a baktériumok jövőbeni elszaporodását.
DOMESTOS 24 H Plus White & Shine hígítva és hígítás nélkül is használható. Hígítás nélkül kiválóan alkalmas WC kagylók és lefolyók tisztítására és fertőtlenítésére, amelynek köszönhetően egész napos védelmet nyújt a baktériumokkal szemben, amelyek az öblítést követően jelennek meg. Hígított formában a Domestos biztosítja a padlók és az egyéb nagyobb felületek hatékonyabb tisztítását. Fehérítő hatásának köszönhetően a csempék közötti felület tisztítására is alkalmas. A Domestos 24H nélkülözhetetlen segítséget nyújt minden háztartásban.
Használata:
1. Intenzív fertőtlenítés hígítatlan formában

  • WC kagyló - fecskendezd a WC kagyló pereme alá (kb. 80 ml-t) és hagyd hatni 15 percig. A még jobb hatás és a szennyeződések eltávolítása érdekében hagyd hatni éjszakára.
  • Konyhai / fürdőszobai lefolyók - a nyílásba öntve fertőtlenít és megszünteti a kellemetlen szagokat. Hagyd hatni 5 percig. 
  • Mosdókagylók / kádak / mosogatók - fecskendezd a lefolyó és túlfolyó nyílásokba, és hagyd hatni 5 percig, majd alaposan öblítsd le. 

2. Fertőtlenítés hígított formában:

  • Nagyobb felületeken (pl. padlók, csempék) - adj hozzá 120ml Domestost 5 liter vízhez. Hagyd a felületre rászáradni. Ne használd hígítás nélkül a padlón! 
  • Mosogatókendők, szivacsok - oldj fel 120ml Domestost fél vödör vízben, áztasd 30 percig. 

3. Fehérítéshez hígított formában: adj 20 ml Domestost 5 liter vízhez, hagyd ázni benne a ruhaneműt egy éjszakán át, majd öblítsd ki. Mindig műanyag edényt használj. 

Összetevők:
Fertőtlenítőszer: odium hypochlorite 4.5 g / 100 g, less than 5% chlorine-based bleaching agent (sodium hypochlorite), nonionic surfactants, cationic surfactants, soap, perfume
Figyelmeztetés:
Gyermekektől elzárva tartandó. Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Tilos más termékekkel együtt használni. Veszélyes gázok (klór) szabadulhatnak fel. Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz, kerülni kell a bőrrel és szemmel való érintkezést. Szembe kerülés esetén azonnal öblítsd ki bő vízzel és fordulj orvoshoz. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és megmutatni az edényt, vagy a címkét. Csakis az utasításoknak megfelelően használandó. Kerülni kell az anyag környezetbe való kikerülését. Hűvös helyen, állított helyzetben tárolandó. Az eredeti edényben tartandó. Az edény elhelyezése hulladékként: a kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Fertőtlenítés

Klórtartalom

Klórtartalom Klóros

Űrtartalom

Űrtartalom 750 ml

Termék típusa

Termék típusa WC tisztító

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fertőtlenítő, Antibakteriális
Klórtartalom Klóros

Darabszám

Darabszám 1 db
Kód:  CIS209
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8712561346597
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15