Oldal frissítése

DIOR Sauvage After Shave Balm 100 ml

5 3 értékelés
23 490 Ft

DIOR Sauvage After Shave Balm 100 ml

Ez a borotválkozás utáni balzsam egyedülálló kaktuszkivonattal gazdagított.A DIOR Sauvage After Shave Balm nyugtató, hidratáló textúrával rendelkezik, és a Sauvage friss és fás tónusaival enyhén illatosítja a bőrt.A férfi bőrápoló termék 94%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.

A DIOR Sauvage After Shave Balm főbb jellemzői

  • Nyugtató és hidratáló borotválkozás utáni balzsam
  • A Dior borotválkozás utáni balzsam 94%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz
  • A Sauvage borotválkozás utáni balzsam kaktuszkivonattal gazdagított
  • Kellemes illat a Sauvage friss és fás tónusaival

Összetétel

#15989 VÍZ (VÍZ), KAPRIL-KAPRIKUS TRIGLICERID, KOKOPRILÁT/KAPARÁT, GLICERIN, BUTILÉNGLIKOL, PARFÜM (ILLAT), STEARETH-21, GCETIL-ALKOHOL, SZTEARIL-ALKOHOL, TYROMEDIOLYUMNEHEXANE Shea vaj, CELLULOSIS, SILICA, STEARETH-2, KLORFENESIN, CARBOMER, XANTHAN GUM, NÁTRIUM-HIDROXID, AZ OPUNTIA COCCINELLIFERA VIRÁGAINAK KIVONATA, TRIETIL-CITRÁT, KAPRILIL-GLIKOL, OJILA- TERYTARYTRAYTHRHYTOJ (PENTINATERYTARYTARYTRAYTHRHY) TOKOFEROL.

Paraméterek

Típus

Típus Balzsam borotválkozás után

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Bőrtípus

Bőrtípus Normál
Kód:  HOL868
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3348901553261

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05