Oldal frissítése

Difrax digitális cumisüveg- és ételmelegítő

31 190 Ft

Difrax digitális cumisüveg- és ételmelegítő

A csecsemőgondozás gyakran nagy kihívást jelent. Tedd egyszerűbbé és kényelmesebbé a Difrax digitális melegítőberendezéssel, amely számos funkciót kínál. Tejet vagy ételt melegíthetsz, hőmérsékleten tarthatsz, felolvaszthatsz vagy gőzben fertőtleníthetsz palackokat és tartozékokat. A tejesüveg mindössze 2 perc alatt felmelegszik, így nem kell stresszelned. A kicsid nagyon gyorsan megkapja a táplálékot. Minden intuitívan beállítható az érintésvezérléssel, és minden szükséges információ elérhető a könnyen olvasható kijelzőn. Természetesen van egy biztonsági rendszer, amely kikapcsolja a berendezést, ha nincs benne víz. Az is tetszeni fog, hogy a kábel rövidíthető és elrejthető, így sosem lesz útban. A Difrax melegítő alkalmas az összes Difrax palackhoz és a legtöbb más márkájú palackhoz. A szükséges vízmennyiség kiméréséhez egy mérőpohár is tartozik.

A Difrax digitális cumisüveg- és ételmelegítő fő jellemzői

  • A Difrax melegítőberendezés megkönnyíti a babaápolást
  • Tejet vagy ételt melegít, hőmérsékletet tart, gőzben leolvaszt és fertőtlenít
  • Kényelmes érintésvezérlés, könnyen leolvasható kijelző
  • A biztonsági rendszer kikapcsolja a Difrax melegítőt, ha nincs benne víz
  • Lehetőség a kábel rövidítésére és elrejtésére
  • Alkalmas az összes Difrax palackhoz és sok más márkához
  • Vízmérő csésze mellékelve

Csomag tartalma:
Kábeles melegítő
Mérőpohár

Paraméterek

Funkció

Funkció Automatikus kikapcsolás, Digitális, Kiolvasztó funkció, Gyors sterilizáló funkció, Kijelzős, Integrált kosár, Melegen tartó funkció

Típus

Típus Többfunkciós eszköz
Tápegység Hagyományos hálózati
Kód:  HRAls5330
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8711736991464

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10