Oldal frissítése

DIFFUSIL Repellent Family 100 ml

4,7 11 értékelés
2 290 Ft

DIFFUSIL Repellent Family 100 ml

 
Biztonságos védelmet nyújt a nemkívánt rovarok ellen. A Diffusil Family rovarriasztó biztos védelmet nyújt a szúnyogok és kullancsok ellen. Könnyű alkalmazás, és tartós hatás jellemzi. A bőr védett a szúnyogok ellen 6 órán keresztül, 5 órán keresztül a bolhák és 4 órán át a kullancsok ellen. A Diffusil Family alkalmas az egész család számára, beleértve akár a gyermekeket is két éves kortól. A spray a ruhán is hatásos, egyszerűen vidd fel a pólódra, nadrágodra és zoknidra. Nem károsítja a pamutot, gyapjút vagy műszálat. Miután hazaértünk, mossuk le a bőrünkről és a ruháinkról!
 

A Diffusil Family rovarriasztó legfontosabb jellemzői:

  • Biztonságos harcot vív a nemkívánt rovarok ellen!
  • Bőrre, ruhára és cipőre is alkalmazható
  • Szúnyogok, böglyök, kullancsok, bolhák ellen
  • Alkalmas az egész család számára, 2 éves kortól
  • Egyszerű alkalmazás
  • Nem károsítja a pamutot, gyapjút, műszálat

Alkalmazás:
Tartsuk a sprayt függőleges helyzetben, 15-20 cm-re a kívánt felülettől. Először spricceld végig körkörös mozdulatokkal az alkaron 1-2 másodpercig, majd kicsit később az összes többi területre. Amikor érzékeny bőrfelületre szeretnénk felvinni, először fújjuk ki a tenyerünkbe, majd óvatosan vigyük fel a kezünkkel az arcra, nyakra, fülre és egyéb testrészekre. Kerüljük a szembe és a szájba és nyálkahártyára kerülést. Alkalmazd újra, ha szükséges.

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Kullancs ellen, Szúnyog ellen

Forma

Forma Spray

Illatanyag

Illat Illatmentes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Gyermekek számára alkalmas
Alkalmazás Bőrre, Ruhára

Ajánlott

Alsó korhatár 2 éves kortól
Kód:  ODP087
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5000204918342
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20