Oldal frissítése

DIET ESTHETIC Vit Vit Snail Extract Cream 50ml

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DIET ESTHETIC Vit Vit Snail Extract Cream 50ml

A Diet Esthetic Vit Vit Snail Extract Cream arckrém egy természetes összetételű kozmetikai termék, amely nagy koncentrátumban tartalmaz regeneráló és reparáló fehérjéket. Ezeket a fehérjéket a csiga nyálkájából (Hexil asparsa) és egyéb hatóanyagokból vonták ki. A csiga kivonatot tartalmazó krém serkenti a kollagén és az elasztin szintézisét. Regenerálja a bőrt és a szöveteket, így csökkenti a ráncok kialakulását, és halványítja a foltokat és a hegeket. Ez a speciális, gyógyhatású krém főként azokat örvendezteti meg, akiknek a bőrét akné utáni hegek csúfítják. A krém használatával a bőr kisimul ,és tökéletesen tisztává válik. Kényeztesse magát ezzel a jó minőségű és nagyon hatásos krémmel, amely megoldást nyújt az aknés bőrre! 

Hatóanyagok:

  • Az enzimek segítenek meggátolni a bőr kipirosodását és a nemkívánatos pigmentációt, amelyet a leszáradt pattanások okoznak
  • A csiga nyálka serkenti a kollagén és az elasztin szintézisét, segíti a bőr és a szövetek regenerálódását, és hidratálja a bőrt

A csiga nyálkát maga Hippokratész is használta gyógyászati célokra, és több ókori gyógyítóval egyetemben. A csiga nyálka gyógyhatása az enzimekben rejlik, amelyek megváltoztatják az akné szöveteinek a struktúráját, hidratálnak és gyógyítják a bőrt. Az enzimek segítenek meggátolni a bőr kipirosodását és a nemkívánatos pigmentációt, amelyet a leszáradt pattanások okoznak. A csiga nyálka kiválóan hidratálja a bőrt, amelyet a teve vízraktározó képességéhez lehetne hasonlítani. A krém főleg zsíros, aknéra hajlamos bőrre ajánlott. Használja ezt az egyedülálló krémet, amellyel megőrizheti a bőre egészségét és szépségét! 


Használat

A szükséges mennyiséget vigye fel a bőrére, és gyengéden masszírozza be. Nappali és éjszakai használatra egyaránt ajánlott.

Összetevők

Aqua (Water), Helix Aspersa, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Sorbitol, C12-20 Alkyl Benzoate, Cetyl Palmitate, Dimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Allantoin, Passiflora Quadrangularis (Passion Fruit Extract), Citrus Limonium (Lemon Extract), Ananas Sativus (Pineapple Extract), Vitis Vinifera (Grape Extract), Propylene Glycol, Glycolide Acid, Magnesium Chloride, Potassium Chloride, Aluminium Chloride, Zinc Chloride, Copper Sulfate, Manganese Chloride, Sodium Chloride, Lysine, Cyclomethicone, Dimethiconol, Phenoxyethanol, Acrylamide / Sodium Acrylate Copolymer, Trideceth 6, Tetrasodium EDTA, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Benzyl alcohol, 2-Bromo-2-nitropropane-I, 3-diol.

 

Összetétel

AQUA (WATER), ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) LEAF JUICE*, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC, TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, CYCLOPENTASILOXANE CETETH-20, STEARYL ALCOHOL, SNAIL SECRETION FILTRATE, ALLANTOIN, BENZOPHENONE-3 (OXYBENZONE), ASCORBYL PALMITATE, LYSINE, MANGANESE CHLORIDE, COPPER SULFATE, GLUCONOLACTONE, GLYCOLIC ACID, MALIC ACID, TARTARIC ACID, CITRIC ACID, ZINC CHLORIDE, ALUMINUM CHLORIDE, PHENETHYL ALCOHOL, BEHENYL ALCOHOL, MAGNESIUM CHLORIDE, POTASSIUM CHLORIDE, SODIUM CHLORIDE TRIETHANOLAMINE, DIMETHICONOL, CAPRYLYL GLYCOL, LACTIC ACID, CALCIUM GLUCONATE, SODIUM HYDROXIDE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL LONONE, HYDROSYISOHESYL 3-CYCLOHEXENE, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM GLUCONATE, PHENOXYETHANOL SODIUM BENZOATE, DMDM HYDANTION, C.I. 77891 (TITANIUM DIOXIDE)


Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Problémás

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes

Hatás

Hatás Regeneráló, Pigmentfolt csökkentő, Simító

Korosztály

Korosztály 20+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai

Típus

Termék típus Krém
Kód:  KSPL1204
Termékszám:  8430830507431

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20