Oldal frissítése

Dicora Urban Fit Body Lotion Vit C Peach & Citrus 400 ml

2 890 Ft

Dicora Urban Fit Body Lotion Vit C Peach & Citrus 400 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd hidratált és puha legyen? Akkor próbáld ki a jól ismert DICORA testápolóját, amely minden bőrtípusra tökéletes választás.

Dicora Urban Fit Body Lotion Vit C Peach & Citrus 400 ml testápoló tej fő jellemzői

  • Bőröd azonnal bársonyosan puha és tökéletesen hidratált lesz
  • A minőségi DICORA testápolója minden bőrtípusra ajánlott
  • Űrtartalma: 400 ml

Összetétel

Aqua, Paraffinum Liquidum, Glicerin-sztearát SE, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Palmitinsav, Sztearinsav, Dimethicon, Akrilátok/C10-30 alkil-akrilát-keresztpolimer, Faex kivonat, Niacinamid, Panthenol, Riboflavin, Inozitol, Pithoxine HC Cyanocobalamin, Prunus Amygdalus Dulcis gyümölcskivonat, Prunus Amygdalus Dulcis olaj, propylenglykol, JUglans Regia héjkivonat, illatanyag, hexyl cinnamal, linalool, alfa-izometil-ionon, benzil-alkohol, limonen, hidrogénezett PEG-60 amin Fenoxietanol, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, chlorphenesin

Paraméterek

Típus

Típus Női

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  KSTE3246
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8410262902400

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20