Oldal frissítése

DETTOL Antibakteriális felülettisztító spray 500 ml

5,0 41 értékelés
1 490 Ft

DETTOL Antibakteriális felülettisztító spray 500 ml

Antibakteriális tisztító spray minden háztartás nélkülözhetetlen kelléke. Gyorsan és megbízhatóan távolítja el az összes baktériumot és vírust a kemény, nem porózus felületeken. Elpusztítja a baktériumok és vírusok 99,9% -át, eltávolítva az E. coli, a Salmonella, az MRSA, a Listeria és az influenza vírus kockázatát. A permetet biztonságosan használhatjuk a bababerendezések és területek tisztítására, Egyszerűen használható permet a tökéletesen tiszta környezetért. Higiénikus környezet az antibakteriális spray segítségével.?

A tisztító spray tulajdonságai

  • megöli 99,9% -át a baktériumoknak és vírusoknak
  • gyors és könnyű használat
  • eltávolítja az llergének 90%-át
  • Használható kemény, nem porózus felületeken

Higiénikus tisztaságáért a gyermekek körül és egész háztartásban

Az antibakteriális spray, elpusztítja a baktériumokat és az allergének akár 90% -át is eltávolítja. Gyorsan és megbízhatóan eltávolítja a pollent, az atkákat és az állati szőröket. Alkalmazása konyhai felületek, székek, pelenkázóasztalok, hűtőszekrények, gyerekszékek, hulladéktárolók, konyhai mosogatók, konyhai munkalapok, kádak, csapok, vécéülőke és más területek. A permet nem alkalmas szőnyegek, kárpitozott felületek, ablakok, tükrök, festett felületek tisztítására. Legyen otthona makulátlanul tiszta!

alkalmazás:
Fújja be a felületet, és tiszta, nedves ruhával törje le. Hagyja megszáradni, nem szükséges öblíteni. Elektromos készülékek esetén egy textilt fújjon be a tisztítósszerrel és azzal törölje át a készüléket. 

Hozzávalók:
5% nemionos felületaktív anyag, fertőtlenítőszer, parfüm

 
 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Fertőtlenítés

Klórtartalom

Klórtartalom Klóros

Használat

Rendeltetés Általános

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Felület típusa

Felület típusa Minden típusú felületre

Tulajdonságok

Tulajdonságok Antibakteriális

Rendeltetés

Rendeltetés Spray
Kód:  CIS068
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5011417561928
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10