Oldal frissítése

DETOX Skinfood Hair Serum 60 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DETOX Skinfood Hair Serum 60 ml

A legjobb hajápolásért fontos, hogy minőségi termékeket használjunk. Próbáld ki a DETOX Skinfood hajszérumot olyan természetes alapanyagok gazdag forrásával, mint a káposzta, a búzafű, a gyömbér, a chlorella alga, a spirulina alga és az argánolaj. A hajszérum táplálja a fejbőrt és megadja a hajadnak a szükséges vitaminokat, valamint biztosítja a lágyságát. A DETOX Skinfood hajszérum rendszeres használatával csökken a töredezett hajvégek kialakulása. Egyben erősíti és védi a hajat a külső hatásoktól. A szérum minden hajtípusra alkalmas.

A DETOX Skinfood Hair Serum 60 ml hajszérum fő jellemzői

  • A DETOX Skinfood hajszérum a legjobb természetes összetevőkből áll
  • Káposztát, búzafüvet, gyömbért, chlorella algát, spirulina algát és argánolajat tartalmaz
  • Táplálja a fejbőrt, ellátja a hajat a szükséges vitaminokkal és lágyságot biztosít
  • Csökkenti a töredezett hajvégek kialakulását
  • Erősíti a hajat és védi a külső behatásoktól
  • A Detox Skinfood minden hajtípusra alkalmas

Használat:
Használat előtt rázd fel. Ezután vigyél fel egy kevés terméket a megmosott hajra. Finoman masszírozd be az ujjaiddal, amíg teljes mértékben fel nem szívódik.

Összetétel:
Aqua (Water), Glycerin, Amorphophalius Konjac Root Powder, Argania Spinosa Gum, Spirulina Platensis Extract, Brassica Olearacea Acephala Leaf Extract, Triticum Vulgare Seed Extract, Caesalpinia Spinosa Gum, Salicylic Acid, Chlorella Vulgaris Powder, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Sorbic Acid, Zingiber Officinale Root Extract (Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract), ZEA Mays Starch (ZEA Mays (Corn) Starch), Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Gluconolactone, Phenethyl Alcohol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Calcium Gluconate, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance).

Paraméterek

Hatás

Hatás Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 60 ml
Kód:  KSVL4094
Termékszám:  8431855141389

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15