Oldal frissítése

DETOX SKINFOOD Face Scrub 100 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DETOX SKINFOOD Face Scrub 100 ml

A DETOX SKINFOOD Face Scrub bőrradír a legjobb természetes összetevőket ötvözi a leghatékonyabb kozmetikai készítményekkel. Káposztát, búzafüvet, zöld teát, gyömbért, kurkumát és főleg dióhéjat tartalmazó összetétele hatékonyan eltávolítja az elhalt sejteket. Használata után a bőr tiszta, regenerált, revitalizált, hidratált és ragyogó. Nem tartalmaz parabéneket vagy kőolajszármazékokat. ADETOX SKINFOOD bőrradír minden bőrtípusra és vegánoknak is alkalmas, és nem tesztelték állatokon.

A DETOX SKINFOOD Face Scrub 100 ml bőrradír fő jellemzői

  • A Face Scrub bőrradír a DETOX SKINFOOD márkától a legjobb természetes alapanyagokból és a leghatékonyabb kozmetikai készítményekből áll
  • Káposztát, búzafüvet, gyömbért, kurkumát és dióhéjat tartalmaz
  • Hatékonyan eltávolítja az elhalt sejteket
  • Az eredmény tiszta, regenerált, revitalizált, hidratált és ragyogó bőr
  • Parabénektől és kőolajszármazékoktól mentes
  • A DETOX SKINFOOD bőrradír minden bőrtípusra és vegánoknak is alkalmas

Használat:
Finoman masszírozd meg nedves arcodat és nyakadat elégséges bőrradírral, majd langyos vízzel mosd le. Az optimális eredmény eléréséhez használd hetente 1-2 alkalommal.

Összetétel:
Aqua, Juglans Regia (Walnut) shell Powder, Glycerin, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Betaine, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Triticum Vulgare Extract, Brassica Oleracea Acephala Leaf Extract, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Zingiber Officinale Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Benzoate, Curcuma Longa Root Extract, Potassium Sorbate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Methylisothiazolinone, Magnesium Chloride, Citric Acid, D-limonene.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Ajánlott

Ajánlott Arcra

Használat

Használat Nőknek

Specifikáció

Bőrtípus Normál
Kód:  KSPL375
Termékszám:  8431855141334

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15