Oldal frissítése

DETOX SKINFOOD Cleansing Balm 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DETOX SKINFOOD Cleansing Balm 100 ml

A mindennapi bőrápoláshoz fontos a tisztító szerek használata. Próbáld ki a DETOX SKINFOOD Cleansing Balm tisztító krémet olyan természetes alapanyagok gazdag forrásával, mint a káposzta, a búzafű, a zöld tea, a spenót, a mandula- és az argánolaj. A tisztító krém hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, a smink maradványait is beleértve. Táplálja és hidratálja a bőrt, megszabadítja a szennyeződésektől és a baktériumoktól, valamint tisztítja és tonizálja a bőrt. A Detox Skinfood Cleansing Balm tisztító krém minden bőrtípusra alkalmas, mind férfiak, mind nők számára.

A DETOX SKINFOOD Cleansing Balm 100 ml tisztító krém fő jellemzői

  • A DETOX SKINFOOD Cleansing Balm tisztító gél a legjobb természetes összetevőkből áll
  • Káposztát, búzafüvet, zöld teát, spenótot, mandula- és argánolajat tartalmaz
  • Eltávolítja a szennyeződéseket, beleértve a smink maradványait
  • Táplálja és hidratálja a bőrt, megszabadítja a szennyeződésektől és a baktériumoktól
  • A Detox Skinfood Cleansing Balm minden bőrtípusra alkalmas

Használat:
Vidd fel a krémet a bőrre, és körkörös mozdulattal masszírozd a bőrt. A még jobb hatás érdekében hagyd, hogy a krém 1 percig hasson.

Összetétel:
Glycine Soja Oil (Glycine Soja (Soybean) Oil), Caprylic/Capric Tryglyceride, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, C10-18 Triglycerides, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceril Stearate, PEG-8 Caprylic/Capric Glycerides, Glyceryl Behenate, Jojoba Esters, Helianthus Annus Seed Wax (Helianthus Annus (Sunflower) Seed Wax), Argania Spinosa Kernel Oil, Aqua (Water), Helianthus Annus Seed Oil (Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil), Propylene Glycol, Spirulina Platensis Extract, Acacia Decurrens Flower Wax, Polyglycerin-3, Chlorella Vulgaris Powder, Triticum Vulgare Bran Extract, Brassica Oleracea Acephala Leaf Extract, Tocopherol, Camelia Sinensis Leaf Extract, Mentha Piperita Leaf Extract (Mentha Piperita (Pippermint) Leaf Extract), BETA-Sitosterol, Potassium Sorbate, Spinacia Oleracea Leaf Extract, Squalene, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum (Fragrance).

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Termék típusa

Termék típusa Hab

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Specifikáció

Bőrtípus Normál
Kód:  KSPL372
Termékszám:  8431855141365

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20