Oldal frissítése

DERNACOL Aqua Beauty 3az1ben arctisztító zselé 150 ml

4,4 9 értékelés
1 790 Ft

DERNACOL Aqua Beauty 3az1ben arctisztító zselé 150 ml

Használd ki a panthenol, a tengeri moszat kivonat és az uborka egyedülálló kombinációját, amely segít a hibátlan és hidratált bőr elérésében! A DERMACOL Aqua Beauty 3v1 150 ml arctisztító gél eltávolítja a sminket, tisztítja és tonizálja a bőrt egyetlen lépésben, így már nem kell semmilyen más arctisztítót használni. A tisztító gél finom textúrájú, könnyen felhordható, és rendszeres használat mellett gondoskodik arról, hogy a bőr puha, ragyogó és tiszta legyen.

A DERMACOL Aqua Beauty 3v1 150 ml arctisztító gél főbb jellemzői

  • Egy lépésben eltávolítja a sminket, tisztítja és tonizálja a bőrt
  • Az arclemosó gél azonnal eltávolítja a smink- és szennyező részecskék maradványait, amelyek a nap folyamán tapadtak a bőrödhöz
  • Aqua Beauty 3v1 arctisztító gél tónizálja és frissíti a bőrt
  • A DERMACOL tisztító arctisztító gél nem tartalmaz parabéneket vagy szilikonokat, így gyengédebbé és természetesebbé teszi a bőrt
  • Dermatológiailag tesztelt

Használat:
Mosd le az arcod langyos vízzel, vidd fel a DERMACOL Aqua Beauty 3v1 arctisztító gélt, és enyhén masszírozd be a habot a bőrbe, majd öblítsd le vízzel.

Összetétel:
AQUA, NATRIUM LAURETH SULFÁT, AKRILOK KOPOLÉRIUM, Nátrium-PEG-7 OLIÍV OIL CARBOXLATE, TRIETHANOLAMIN, COCAMIDOPROY BETAINE, OLIÍV olaj PEG-7 ESTEREK, PANTHENOL, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN) EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, CUCUMIS SATIVUS JUICE, PROPYLENE GLYCOL, COCO- GLUKOSID, GLIKERIL OLEÁT, CITRIC-sav, TOCOPHEROL, HIDROGENÁLT PALM GYIKERIDEK CITRÁT, Nátrium-klorid, Nátrium-szulfonit, Fenoxi-titán, benzil-ALKOHOL, Foszfátsav, DIAZOLIDINIL-UREA, Nátrium-benzoát, POTZIUM-SORBÁT, PARFUM.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 150 ml

Termék típusa

Termék típusa Gél

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Szilikonmentes
Kód:  KDR174
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590031108865
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20