Oldal frissítése

DERMACOL éjszakai krém mandulával 50 ml

4,6 15 értékelés
2 090 Ft

DERMACOL éjszakai krém mandulával 50 ml

A DERMACOL egy cseh kozmetikai cég, amely az 1960-as évek elején jött létre. Termékei a legmagasabb minőséget képviselik, kombinálják a szigorú gyártási követelményeket a legfrissebb kozmetikai eredményekkel. A Dermacol termékek klinikai tesztjeit a Prágai Állami Orvostudományi Intézet szigorú ellenőrzése alatt végzik, a GMP és az ISO szabványok szerint gyártják. A Dermacol hatóanyagainak eredete nem csak a Cseh Köztársaságban, hanem a világ laboratóriumaiban is nyomon követhető - Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Németországban vagy Japánban.

Az éjszakai ápolószereinek tárából ne hagyja ki ezt a gazdag Dermacol krémet természetes mandulaolajjal és panthenollal. Intenzíven regenerálja, erősíti és puhítja a bőrt alvás közben. Megnyugtatja és védi kiszáradástól, az egyensúly elvesztésétől. Ugyancsak korlátozza az öregedés hatásait, megőrzi rugalmasságát, felgyorsítja az új sejtek kialakulását.

A termék típusa:
Éjszakai Intensive védő nagyon száraz és érzékeny bőrre

Bőr típusa:
Nagyon száraz

Fontosabb előnyök:
Bőrgyógyászatilag tesztelt - mandulaolaj és pantenol

Felhasználás:
Használja este alaposan megtisztított bőrre. Masszírozza be körkörös mozdulatokkal középről az arc szélei felé.

Hatás:
A bőrt feltölti életerővel, rugalmassá és simává teszi. Rendszeres használata visszahozza fiatalságát és segít megelőzni a ráncok kialakulását.

Tömeg:
50 ml

Összetétel

Aqua, Paraffinum Liquidum, Cera Alba, Hidrogénezett növényi gliceridek, Palmitic Acid, Sztearinsav, Tocopheryl Acetate, Kapril/kaprikus triglicerid, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Panthenol, Cetyl Alcohol, Peg-40-sztearát, Triethanolamine, Szacharóz-kokozát, Sucrose Laurate, Acrylates Copolymer, Methylparaben, Disodium Edta, Dimethicone, Alcohol, Ubiquinone, Ethylparaben, Propylparaben, Propylene Glycol, Bht, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Citric Acid, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Limonene, Linalool, Parfüm.

Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Hatás

Hatás Tápláló, Bőrnyugtató, Regeneráló

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Száraz

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Éjszakai

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes olaj tartalmú

Típus

Típus Női
Kód:  PLK043
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8595003102902
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05