Oldal frissítése

DERMACOL Hyaluron Wash krém 100 ml

5 5 értékelés
1 990 Ft

DERMACOL Hyaluron Wash krém 100 ml

Mindannyian tudjuk, milyen kellemetlen érzést kel a nem megtisztított bőr. A Dermacol Hyaluron Wash tisztító krémmel ezt az érzést elfelejtheti. Az arcbőrt alaposan, mégis finoman tisztítja, így használata a frissesség és tisztaság kellemes érzését nyújtja. Ezáltal a krém nemcsak a bőrét, de elméjét is kényezteti.

A mélytisztító és regeneráló krém hialuronsavval helyreállítja a bőr rugalmasságát és elősegíti a bőr sejtjeinek megújulását. Aloe vera tartalma hatékonyan hidratálja a száraz, irritált vagy sérült bőrt, a kellemetlen, feszülő érzés megszűnik. A krém kiváló az arc és a szem sminkjének eltávolítására. Minden bőrtípusra használható, elsősorban azonban a száraz és érzékeny bőrre javasolt. 100 ml-es kiszerelésben.

A Dermacol Hyaluron Wash Cream tisztító krém, amely a bőrt ápolttá és ragyogóvá teszi, nem tartalmaz tartósítószert (parabén) és szilikonokat. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Alkalmazás: Körkörös mozdulatokkal vigye fel a bőrre, majd távolítsa el egy nedves törlőkendővel. Használja reggel és este az arcon, a szem környékén és a nyakon.

Eredmény: a bőr ápolt és ragyogó

Kiszerelés: 100 ml

Összetevők: víz, Glyceryl stearate. Glycerin, Cetearyl alcohol, Propylene glycol, Decyl oleate, Cetearyl glucoside, Panthenol, Sodium cocoamphoacetate, Lauryl glucoside, Sodium cocoyl glutamate, Sodium lauryl glucose carboxylate, Allantoin, Sodium hyaluronate, Tocopheryl acetate, Aloe barbadensis leaf juice powder, Ethylhexyl olivate, Carbomer, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Sodium hydroxide, Citric acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Limonene, Citronellol, Hexyl cinnamal, Geraniol, Coumarin, Parfum

 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Termék típusa

Termék típusa Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Kód:  PLK199
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590031100234
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20