Oldal frissítése

DERMACOL Whitening arckrém 50 ml

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Whitening arckrém 50 ml

A Dermacol Whitening arckrém a Dermacol világmárka kozmetikai terméke fehérítő hatással, kifejezetten azok számára kifejlesztve, akik tiszta és ragyogó arcbőrt szeretnének pigmentfoltok nélkül. A fehérítő krém aktív hatóanyagai elnyelik az UVB sugárzást, amely csökkenti a melanin szintézisét, így megállítja a pigmentfoltok kialakulását. A krém hatékonyan és intenzíven hidratálja a bőrt és segíti a regenerálódását, felgyorsítja a bőr fehéredését, csökkenti a bőrhibák kialakulását, beleértve a sötétebb foltokat és más elszíneződéseket. A kiváló minőségű krém rendszeres használata tisztává, ragyogóvá és egységessé varázsolja arcbőrödet, így igazán friss lehetsz majd.

Aktív hatóanyagai:
Hatóanyagai segítik a bőr világosodását és megelőzik a pigmentfoltok kialakulását. A krém segíti a víz lepergetését, így megelőzi a nedvesség távozását a bőrből, az eredmény pedig tökéletesen hidratált és puha bőr.
 
Hatása:
Rendszeres használat esetén a bőr tónusa világosabb és ragyogóbb, az arcbőr tökéletesen regenerált és hidratált, látható pigmentfoltok nélkül. 
Alkalmazás:
A terméket vidd fel megtisztított arcbőrödre reggel és este, majd gyengéden dörzsöld be. Kerüld a szem körüli bőr. Ha használata után napozni szeretnél, használj fényvédő krémet, legalább 20 faktoros krémet.

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Térfogat:
50 ml

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Problémás

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Hatás

Hatás Hidratáló, Világosító, Ránctalanító, Pigmentfolt csökkentő

Korosztály

Korosztály Bármely korosztály számára

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali

Típus

Termék típus Krém
Kód:  PLK056
Termékszám:  8595003103848
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20