Oldal frissítése

DERMACOL True Colour Lipliner No.05 2 g

4,7 3 értékelés
1 590 Ft

DERMACOL True Colour Lipliner No.05 2 g

A 2 grammos Dermacol True Color Lipliner No.05 nagy mennyiségű pigmentet tartalmaz. Csak egyszer kell felkenni, és az ajkaid máris gyönyörű formájúak lesznek. A textúra krémes és tartós. Könnyen és pontosan kialakíthatos ajkaid vonalát, amely hosszú ideig a helyén marad, és csodásan kiegészíti a rúzsodat. A szájceruza a rúzst is a helyén tartja. Stabilitása rendkívül magas hőmérsékleten is igazolható, 50°C-ig ellenálló. Ez a szájceruza minden nő tökéletes segítője az érzéki és a telt ajkak eléréséhez.

A DERMACOL True Color Lipliner No.05 fő jellemzői

  • Nagy mennyiségű, intenzív színes pigment
  • Az ajkak körvonalainak szép kialakításához
  • Krémes és tartós textúra
  • Hosszú ideig a helyén tartja a rúzst
  • Rendkívül magas hőmérsékleten, akár 50°C-on is ellenálló
  • Az eredmény telt és érzéki ajkak

Árnyalat:
No.05
Használat:
Használd a ceruzát az ajkaid körvonalain, majd vdd fel a rúzst. A rúzs helyett a ceruzával is megfestheted az ajkaid. Ha tartósabb eredményt szeretnél elérni, használj rögzítőport, majd nyomj egy papír szalvétát az ajkaidra. A ceruzát és a rúzst csak ezután vidd fel.
Összetétel:
METIL-TRIMETIKON, POLIETILÉN, TRIMETIL-SZILOKSzilikát,  OCTYLDODECANOL, OZOKERITE, TALC, ACRYLATES / DIMETHICONE COPOLYMER, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PROPILÉN-KARBONÁT, PENTAERITRITIL-TETRA-DI-T-BUTIL-HIDROXIHIDRO-CINAMÁT, CI 77499, CI 77510, KÁBONFEKTÉR (NANO).

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 2 g (0 kg)
Kód:  DEKO3553
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85966994
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05