Oldal frissítése

DERMACOL Summer Vibes automata szem- és ajakceruza No. 02

5 2 értékelés
1 790 Ft

DERMACOL Summer Vibes automata szem- és ajakceruza No. 02

Teremtsd meg a tökéletes nyári megjelenést a DERMACOL Summer Vibes automata szem- és ajakceruzával 02-es árnyalatban, amely rendkívül pigmentált, ezért könnyű vele dolgozni. A vízálló, hosszan tartó ceruza bársonyos textúrájú, könnyen felvihető és korlátlan ideig tart a szemen. A DERMACOL Summer Vibes automata száj- és szemceruza gyönyörű narancssárga színnel bír. A ceruza szemészetileg tesztelt, és kontaktlencsét viselők számára is alkalmas. Ráadásul univerzálisan alkalmazható, az ajkakra is felvihető, hogy színkombinációkat hozhass létre. 

A DERMACOL Summer Vibes automata szem- és ajakceruza No. 02 legfontosabb jellemzői

  • A DERMACOL Summer Vibes automata szem- és szájceruza No.02 gyönyörű narancssárga színnel ajándékoz meg
  • A ceruza vízálló és hosszan tartó
  • Erősen pigmentált textúrával rendelkezik, amely megkönnyíti a felvitelt
  • Megőrzi az összes árnyalat telítettségét
  • A DERMACOL Summer Vibes automata szem- és szájceruza egy vegán kozmetikum
  • Az ajkakon is használható, hogy eredeti és kihagyhatatlan sminket hozhass létre

Használat:
Húzz egy vonalat a szempillasor mentén, a szem belső sarkától a külsőig. Vagy próbálj ki két színes vonalat egymás fölött. Ezzel a ceruzával nagyon extravagáns sminkeket is készíthetsz. A kihívó macskaszemek elérése érdekében futtasd végig a szemceruzát a felső szempillasor mentén, majd enyhén felfelé, jóval a külső sarkon túlra haladva. Ezután folytasd a szemöldök alatt az ellenkező irányba a szemhéjfestékkel, és körülbelül a szemhéj felénél fejezd be a vonalat. Hozz létre egy V alakú ívet. Körvonalazd ajkaid a kiválasztott árnyalattal, vagy töltsd ki teljesen.

Összetétel

Dimetikon, Trimethylsiloxysilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Akrilátok/sztearil-akrilát/dimetikon-metakrilát kopolimer, Polietilén, Ozokerit, Nylon-12, Poliizobutén, Izobutil-sztearát, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, CI 19140, CI 15850.

Paraméterek

Díjak

Díjak Díj nélkül

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Szín

Szín Narancssárga

Típus

Típus Ceruza, Vízálló

Tömeg

Tömeg 0,09 g (0 kg)

Űrtartalom

Űrtartalom 0,09 ml

Díj

Díjak Díj nélkül
Kód:  DEKO5984
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  85974166
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20