Oldal frissítése

DERMACOL Sensitive Calming Toner 200 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DERMACOL Sensitive Calming Toner 200 ml

Ha még mindig olyan arctisztítóra vágytál, amely tisztává, rugalmassá és hidratáltá varázsolja a bőrt, akkor válaszd a bevált Dermacol cseh márkát. Az Sensitive termékcsalád törődik az érzékeny és sérülékeny bőrrel. A D-pantenollal és olajbogyó-kivonattal készült készítmény megakadályozza a bőr túlzott kiszáradását, és a kezelés után puha filmet hagy a bőrön, ami minimalizálja a külső hatások és szennyeződések hatását. Hosszú távú használat esetén az érzékeny bőre világosabb, friss és tónusos lesz.

A Dermacol Sensitive Calming toner arclemosó legfontosabb jellemzői

  • Érzékeny, nyugtató arctisztító érzékeny, tökéletlenségre hajlamos bőrre
  • A nyugtató Dermacol megtisztítja a bőrt a smink és szennyeződés maradékából
  • A bőr tónusos, hidratált és friss lesz
  • A Dermacol Sensitive Calming toner megakadályozza a bőr kiszáradását
  • A D-pantenol és az olajbogyó kivonat védőfóliát képez az arc bőrén

Hagyományos cseh kozmetikumok

A Dermacol kozmetikai vállalat immár több mint fél évszázada törődik a női szépséggel, és a bőrápolás szimbólumává vált. A Sensitive termékcsalád kozmetikumai  nem tartalmaznak parabént és hipoallergének. Vigyázz a bőrödre már a fáradtság első jeleitől. A legfontosabb dolog az esti ellátás, amikor az arcbőr feszült és száraz. A tökéletes tisztítás után a bőr ellazul és regenerálódik.

Összetétel:
AQUA, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PANTHENOL, SODIUM PEG-7 OLIVE OIL CARBOXYLATE, OLIVE OIL PEG-7 ESTERS, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, POTASSIUM SORBATE, PARFUM.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  PLK575
Termékszám:  8590031102726
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10